BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνουν καλά τα γκολ στο Μεξικό

Brian Lozano of Atlas celebrates after scoring the opening goal against Cruz Azul during a Mexican soccer league match at Azteca Stadium, in Mexico City, Saturday, May 6, 2023. (AP Photo/Fernando Llano)
Brian Lozano of Atlas celebrates after scoring the opening goal against Cruz Azul during a Mexican soccer league match at Azteca Stadium, in Mexico City, Saturday, May 6, 2023. (AP Photo/Fernando Llano) AP PHOTO/FERNANDO LLANO

Δύο επιλογές με έμφαση στα γκολ και κοντά στον διπλασιασμό στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος του BetMarket.gr από το Apertura Mexico.

Έχουμε μεσοβδόμαδη αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Μεξικού, καθώς την ερχόμενη Κυριακή θα υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω έναρξης του Leagues Cup.

Ατλας – Σάντος Λαγκούνα

Η Άτλας έκανε καλή εμφάνιση και ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Τίγκρες, ενώ η Σάντος Λαγκούνα πήρε ένα βαθμό με το ίδιο σκορ απέναντι στην Πούμας. Αμφότερες, όμως, έχουν θεματάκια στο ανασταλτικό κομμάτι. Φαβορί στο συγκεκριμένο ματς είναι η γηπεδούχος, αλλά δεν θα ασχοληθούμε με σημείο νίκης.

Η δική μας επιλογή είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1,80, το οποίο έφεραν στα 20/22 μεταξύ τους ματς στο «Χαλίσκο» στο πρωτάθλημα, ενώ τα 17 ήταν και Over 2,5! Η γηπεδούχος έχει επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη επιλογή σε 10/11 εντός – εκτός και 5/6 στη βάση της υπολογίζοντας και περσινούς αγώνες από το Κλαουσούρα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται στο σκοράρισμα στα εκτός έδρας (βρήκε δίχτυα στα 3/6). Ωστόσο, πέτυχε γκολ στις 23/26 επισκέψεις στη νυν αντίπαλό της κι αυτό το λαμβάνουμε υπόψη μας. Επίσης, έχει δεχθεί γκολ σε 32/35 εξορμήσεις της στη Λίγκα!

Κερετάρο – Γουαδαλαχάρα

Οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα. Η Κερετάρο έχασε 3-1 στην Αμέρικα και η Γουαδαλαχάρα διασύρθηκε 4-2 στην Τιχουάνα. Στη γηπεδούχο υπάρχει γκρίνια από τον προπονητή Γκερκ για την έλλειψη μεταγραφών στο κέντρο της άμυνας. Στη φιλοξενούμενη υπάρχει μεγάλη κριτική προς το πρόσωπο του προπονητή Γκάγκο αλλά και τον σούπερ σταρ Τσιτσαρίτο. Θεωρούμε ότι το διπλό σε επίπεδο διπλασιασμού είναι αρκετά χαμηλό αν και η Τσίβας είναι μακράν καλύτερη ομάδα.

Θα επιλέξουμε και πάλι το Goal/Goal στο 1,95, το οποίο έχουν επιβεβαιώσει οι δύο ομάδες στα 3/4 μεταξύ τους παιχνίδια. Επίσης, η Κερετάρο μετράει 4 διαδοχικά εντός-εκτός. Η Γουαδαλαχάρα από τη μεριά της, σκόραρε σε 6/9 εξόδους σε επίπεδο κανονικής διάρκειας. Διαθέτει αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορεί να βρει τη λύση. Ανασταλτικά όμως, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όπως έδειξε και στο τελευταίο ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Ατλας – Σάντος Λαγκούνα – Goal/Goal (απόδοση 1.80), 04:00
  • Κερετάρο – Γουαδαλαχάρα – Goal/Goal (απόδοση 1.95), 04:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ