BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνουν οι σκόρερ στο Μεξικό

Tigres' Andre Pierre-Gignac reacts during a Mexican soccer league match against Cruz Azul, in Mexico City, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Tigres' Andre Pierre-Gignac reacts during a Mexican soccer league match against Cruz Azul, in Mexico City, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Δύο σημεία άνω του διπλασιασμού από την αγορά των σκόρερ σας προτείνει το Betmarket.gr από το Apertura Mexico.

Συνέχεια της τελευταίας αγωνιστικής του Apertura Mexico πριν τη διακοπή για το Leagues Cup και το Betmarket.gr σας προσφέρει τα προγνωστικά του.

Αφηνιάζει ο Ζινιάκ

Πολύ καλή παράδοση έχει ο Ζινιάκ κόντρα στην Σάντος Λαγκούνα. Ο 38χρονος σούπερ σταρ έχει σκοράρει στα 12/22 ματς απέναντι στη σημερινή αντίπαλό του. Επίσης, είναι ο παίκτης που εκτελεί τα πέναλτι και θέλει συνεχώς να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να τον ψάχνουν όλη την ώρα οι συμπαίκτες του! Μάλιστα, ο τεχνικός της Τίγκρες, Γκάγκο, φαίνεται πως τα άκουσε όταν τον άφησε εκτός ενδεκάδας με την Άτλας και τον ξεκίνησε βασικό στο επόμενο ματς με την Αμέρικα. Τα ρεπορτάζ ανάφεραν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα και απόψε.

Η γηπεδούχος δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση αφού μετρά 2 ήττες σε 3 ματς και αν συνεχίσει έτσι είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει ο τεχνικός Αμπρίς. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Άτλας (0-1) εμφάνισε ξανά κακή εικόνα στο γήπεδο κι αν ο τερματοφύλακας Ασεβέδο δεν ήταν σε καλή μέρα θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλα γκολ. Το κλίμα δεν είναι καλό, ενώ μετράει και 2/2 εντός έδρας ήττες από τη φιλοξενούμενη με το ίδιο σκορ (0-3).

Το… κερασάκι στην τούρτα είναι η παράδοση που διατηρεί ο Ζινιάκ με τη Σάντος Λαγκούνα όταν παίζει στο «Τορεόν». Συγκεκριμένα, το εντυπωσιακό στατιστικό είναι ότι εδώ και 6 αγώνες βάζει γκολ και μένει «άσφαιρος» εναλλάξ! Απόψε είναι η σειρά να βρει δίχτυα! Να σκοράρει ο Ζινιάκ σε απόδοση 2.10.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Να τριτώσει το καλό

Ο γκολεαδόρ της Κλαμπ Αμέρικα, Χένρι Μαρτίν, σκόραρε στα πρώτα δύο ματς της ομάδας του στο Απερτούρα με Σαν Λουίς (1-2) και Κερετάρο (3-1). Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα τον επιλέξουμε να σκοράρει τώρα απέναντι στη Χουάρες. Βέβαια, ο 31χρονος στράικερ δεν έχει και την καλύτερη παράδοση κόντρα στη Χουάρες, καθώς έχει σκοράρει μόλις 2 φορές με τη φανέλα της Αμέρικα σε 10 ματς που την έχει αντιμετωπίσει. Είναι όμως ευκαιρία να βρει δίχτυα για 3η φορά, αφού η γηπεδούχος έχει τραγική ανασταλτική λειτουργία με 7 παθητικό στις πρώτες 3 αγωνιστικές. Να σκοράρει ο Χ. Μαρτίν πληρώνει 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Σάντος Λαγκούνα – Τίγκρες: Να σκοράρει ο Α. Ζινιάκ (απόδοση 2.10), 04:00
  • Χουάρες – Κλαμπ Αμέρικα: Να σκοράρει ο Χ. Μαρτίν (απόδοση 2.10), 06:10

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ