BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πληρώνουν τα γκολ σε Δανία και Ολλανδία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για τα Κύπελλα σε Δανία και Ολλανδία.

Παραμένει και σήμερα ιδιαίτερα φτωχό το κουπόνι του στοιχήματος και ψάχνουμε τα παιχνίδια και τα σημεία με το… κυάλι. Εν αναμονή της έναρξης των αγώνων για το Nations League, έχουμε εντοπίσει δύο σημεία από τους θεσμούς των Κυπέλλων στην Δανία και την Ολλανδία.

Κάνουμε την αρχή μας με την αναμέτρηση της Χόρσενς με την Βίμποργκ. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία της Δανίας και στόχος τους είναι η είσοδος στα playoffs ανόδου. Μπορεί το έργο τους να φαντάζει βατό, καθώς εκεί προκρίνονται οι πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος, όμως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Μετά τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, η Χόρσενς είναι στην τέταρτη θέση, έχοντας σκοράρει 13 τέρματα κι έχοντας δεχθεί 11. Οι αριθμοί και μόνο δείχνουν πως επιθετικά είναι αποτελεσματική, αμυντικά όμως έχει θέματα.

Στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου επικράτησε εύκολα (0-5) της Κιέλερουπ. Η Βίμποργκ από την άλλη παίζει στην πρώτη κατηγορία κι αναμένεται να δώσει μάχη για την παραμονή της. Στις πρώτες επτά αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις έξι βαθμούς και πληρώνει στην ουσία την κακή αμυντική της λειτουργία. Στην επίθεση είναι αρκετά ικανή, με 12 γκολ, όμως τα 15 γκολ παθητικό την καθιστούν στην τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Κρατάμε επίσης τα έξι Goal/Goal σε επτά αγωνιστικές μας, ενώ πέντε από αυτά συνδυάστηκαν με Over 3.5.

Έχουμε δύο ομάδες που στα παιχνίδια τους προσφέρουν γκολ... και θέαμα. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το combo Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 1.90.

Συνεχίζουμε με το Κύπελλο Ολλανδίας και την αναμέτρηση της DEM με την ερασιτεχνική του Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι ανήκουν στην τρίτη κατηγορία της Ολλανδίας και το ξεκίνημα τους είναι αρκετά μέτριο, έως κακό. Έχουν ρεκόρ με 2 ήττες και μία νίκη, όπου στις ήττες δέχθηκαν από τρία ακριβώς γκολ, ενώ η μία νίκη ήρθε με ανατροπή (2-1) κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος. Στόχος προς ώρας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Όσο για την ερασιτεχνική ομάδα του Άγιαξ, βρίσκεται και αυτή στην τρίτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Μπορεί στην πρεμιέρα να έχασε από την Εξέλσιορ 31 (2-1), σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το 28', όμως στη συνέχεια σήκωσε κεφάλι και πήρε δύο διαδοχικά τρίποντα. Αρχικά κέρδισε την Χαρκεμάσε Μπόιζ (1-0) και στη συνέχεια πήρε διπλό στην έδρα της Hsc 21 (1-4).

Εκ φύσεως στο ολλανδικό ποδόσφαιρο έχουμε ανοιχτά παιχνίδια με γκολ, ειδικά δε στις μικρότερες κατηγορίες. Στην προκειμένη, έχουμε δύο ομάδες που στα ματς τους μπαίνουν γκολ, οπότε θα πάμε στο combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΔΑΝΚ – 4/9, 20:00 – Χόρσενς – Βίμποργκ: Goal/Goal και Over 2.5 (Απόδοση: 1,90)
  • ΟΛΛΚ – 4/9, 21:00 – DEM – Άγιαξ (Ερ.): Goal/Goal και Over 2.5 (Απόδοση: 1,80)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε μελετημένα προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ