BETMARKET TIPS

Προγνωστικά τένις: Πληρώνουν τα τρίσετα

Jessica Pegula of the United States hits a backhand shot to Viktorija Golubic of Switzerland during the women's singles tennis competition, at the 2024 Summer Olympics, Sunday, July 28, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong)
Jessica Pegula of the United States hits a backhand shot to Viktorija Golubic of Switzerland during the women's singles tennis competition, at the 2024 Summer Olympics, Sunday, July 28, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong) © 2024 ANDY WONG/ASSOCIATED PRESS

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr είναι από το US Open, εκεί όπου μπαίνουμε στην δεύτερη εβδομάδα με σούπερ αγώνες.

Συνεχίζεται η δράση στο US Open με την δεύτερη εβδομάδα των αγώνων και ειδικά στο ταμπλό των ανδρών το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, μετά και τους πρόωρους αποκλεισμούς των Αλκαράθ και Τζόκοβιτς. Σαφώς, το τένις δεν τελειώνει σε αυτούς τους δύο και υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις που διεκδικούν τον τίτλο του Grand Slam.

Παρόλα αυτά, σήμερα το βλέμμα μας θα στραφεί στο ταμπλό των γυναικών, εκεί όπου έχουμε εντοπίσει δύο σημεία με αξία.

Ξεκινάμε με το πρώτο ντέρμπι στις γυναίκες ανάμεσα στην Καρολίνα Μούχοβα και την Τζασμίν Παολίνι. Είναι ένα πολύ ωραίο ματς αυτό, μιας και από τη μία έχουμε μία σούπερ αμυντική τενίστρια και από την άλλη την εκρηκτική Ιταλίδα που ψάχνει διαρκώς τους winners.

Το ζήτημα είναι το εξής για το συγκεκριμένο παιχνίδι: αν και οι δύο πιάσουν το 100%, που το έχουν κάνει στο τουρνουά φέτος, θα έχουν τις στιγμές τους. Από τη μία η Μούχοβα και από την άλλη η Παολίνι θα βγαίνουν από πάνω. Όλα αυτά μας οδηγούν σε μία μάχη με διάρκεια, γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή θα είναι τα τρία σετ σε απόδοση 2.45.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά τένις με την άλλη ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση στο ταμπλό των γυναικών μεταξύ της Ντιάνα Σνάιντερ και της Τζέσικα Πεγκούλα. Η Αμερικανίδα ήταν και παραμένει από τις πιο φορμαρισμένες τενίστριες, μέχρι να σταματήσει πάνω στη Σαμπαλένκα στο Σινσινάτι. Στο US Open πάντως συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη φόρμα της, όμως αυτή τη φορά θα θα βρει μπροστά της μία πολύ επικίνδυνη αντίπαλο. Εξίσου επιθετική με την Παολίνι, με μία σημαντική διαφορά. Η Σνάιντερ επιτίθεται σε κάθε μπάλα και είναι και αριστερόχειρας, κάτι που σημαίνει πως αλλάζει όλες τις γωνίες σε ένα κορτ.

Αυτός ο συνδυασμός λογικά θα δυσκολέψει την Πεγκούλα. Άλλωστε μιλάμε για μια τενίστρια που δεν έχει χάσει σετ στους πρώτους τρεις γύρους. Πρώτη φορά όμως μπαίνει ως αουτσάιντερ. Επιλογή μας και εδώ είναι τα τρία σετ σε απόδοση 2,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 18:00 - Μούχοβα - Παολίνι: Τρία σετ (Απόδοση: 2.45)
  • 19:00 - Σνάιντερ - Πεγκούλα: Τρία σετ (Απόδοση: 2.55)

Το US Open παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ