BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πολλά γκολ και ένα ειδικό στο ΗΠΑ - Βολιβία

Ο Κρίστιαν Πούλισικ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ σε διεθνές φιλικό κόντρα στο Ουζμπεκιστάν | 9 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Κρίστιαν Πούλισικ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ σε διεθνές φιλικό κόντρα στο Ουζμπεκιστάν | 9 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JEFF ROBERSON/AP IMAGES

Το πρώτο ματς της ημέρας για το Κόπα Αμέρικα 2024 είναι το ΗΠΑ – Βολιβία για τον όμιλο C' και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Συνεχίζεται η δράση στο Κόπα Αμέρικα 2024 με τις ΗΠΑ και Βολιβία να μπαίνουν στο χορό της διοργάνωσης.

Οι ΗΠΑ έχουν ένα καλό ρόστερ με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία και ταλέντο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Μπέλχαρτερ, ο οποίος παίζει επιθετικά και μάλιστα η ομάδα του έχει επαληθεύσει το Over 2,5 σε 8/11 πιο πρόσφατα δείγματα της. Δικαίως θεωρείται ως το δεύτερο φαβορί του ομίλου πίσω από τη Ουρουγουάη.

Η Βολιβία δεν διαθέτει κάποιο ρόστερ που να εντυπωσιάζει και μάλιστα όταν αγωνίζεται μακριά από το υψόμετρο, παρουσιάζει αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Δεν είναι τυχαίο ότι στα μοναδικά Κόπα Αμέρικα που διακρίθηκε (κατάκτηση το 1963, 2η θέση το 1997) ήταν αυτή η διοργανώτρια. Μεγάλο πρόβλημα για τους Βολιβιανούς το ανασταλτικό σκέλος, καθώς στα 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους είδαν την εστία τους να παραβιάζεται τουλάχιστον 3 φορές.

Ξεκάθαρο φαβορί οι ΗΠΑ και αν κάνουν τα βασικά δε θα αντιμετωπίσουν προβλήματα απέναντι σε μια Βολιβία μετράει 12 συνεχόμενες ήττες στο θεσμό. Σε χαμηλά νούμερα κινείται ο άσος, γι’ αυτό θα πάμε στον άσο ημίχρονο του 1,62, αφού οι γηπεδούχοι θα έχουν μπόλικες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να πάρουν κεφάλι στο σκορ με αυτή την κάτω του μετρίου ανασταλτικά ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Βάσει ρόστερ, απόδοσης και στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων είναι πολύ πιθανό να ξεφύγει σε σκορ το συγκεκριμένο ματς. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,65, κι αν συνδυαστεί με τον άσο ανεβαίνει η απόδοση στο 1,78.

Τέλος, αξίζει να κάνουμε μία αναφορά στον Πουλίσικ, ο οποίος έκανε καλή σεζόν με τα χρώματα της Μίλαν (σε 50 εμφανίσεις πέτυχε 15 τέρματα). Αποτελεί έναν από τους παίκτες των ΗΠΑ που θα βρουν αρκετούς χώρους για να κάνουν τη ζημιά στη Βολιβία, ενώ συχνά πυκνά δοκιμάζει σουτ εκτός περιοχής και δεν είναι απίθανο να βρει δίχτυα με αυτόν τον τρόπο. Να σκοράρει λοιπόν, με σουτ εκτός περιοχής ο Πούλισικ το βρίσκουμε στο 17,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΟΑΜ – 24/6, 01:00 – ΗΠΑ – Βολιβία: 1 και over 2,5 (απόδοση 1.78)
  • ΚΟΑΜ – 24/6, 01:00 – ΗΠΑ – Βολιβία: Να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής ο Κρίστιαν Πουλίσικ (απόδοση 17.00)

Οι κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις και σύγκριση αποδόσεων!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ