FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Πόλο και Champions League σε απόδοση 5.89

2024 European Water Polo Championship-
Greece-Montenegro
2024 European Water Polo Championship- Greece-Montenegro ISTVAN DERENCSENYI/LEN

Με Ολυμπιακούς Αγώνες και προκριματικά Champions League ασχολείται το Freetips247.com, προτείνοντας δυάδα απόδοσης 5.89.

Ξεκινάμε με το ματς που είναι χρονικά πρώτο και αναφερόμαστε στο Πετροκούμπ - ΑΠΟΕΛ. Το δεύτερο ματς του ζευγαριού από το οποίο θα δοθεί ένα εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο πρώτο ματς οι Κύπριοι πήραν σημαντική νίκη στην έδρα τους με σκορ 1-0, αποκτώντας ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς.

Αναμένουμε οι Κύπριοι να δώσουν βαρύτητα στην άμυνα, ψάχνοντας να βρουν παράλληλα τις ευκαιρίες τους στο επιθετικό κομμάτι. Η Πετροκούμπ δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στον πρώτο αγώνα, βέβαια έχει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να φύγει αλώβητος και με την πρόκριση στις βαλίτσες του, σε ένα ματς στα... μέτρα του. Θα πάμε στο Χ ημίχρονο σε απόδοση 3.10.

Η δεύτερη επιλογή στο δελτίο του Freetips247.com είναι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιο συγκεκριμένα από το πόλο ανδρών, όπου η Εθνική ανδρών αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο.

Πρόκειται για μια εθνική, η οποία είναι διαχρονικά μια εκ των σχολών της υδατοσφαίρισης που παραδοσιακά βάζει δύσκολα στην Ελλάδα στα μεταξύ μας παιχνίδια. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση η Εθνική είχε κερδίσει στα πέναλτι για την νοκ άουτ φάση και τις θέσεις 5-8 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Στο προηγούμενο παιχνίδι το Μαυροβούνιο ηττήθηκε από την Κροατία με 11-8, σε ένα ματς όπου το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, ωστόσο οι Κροάτες κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο για να έρθει η νίκη.

Η επιλογή μας θα είναι το Over 5,5 γκολ της Ελλάδας μετά το πέρας του ημιχρόνου - δυο πρώτα οκτάλεπτα -. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στάθηκαν συνεπέστατοι επιθετικά απέναντι στη Ρουμανία. Η περιφέρεια ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και οι επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω έβρισκαν στόχο. Αυτό αποτελεί πολύ καλό δείγμα για το σημερινό ματς, στο οποίο τα αποτελεσματικά σουτ και οι επιτυχημένες επιθέσεις μετά από αποβολή ίσως κάνουν τη διαφορά. Σημείο στο 1.90.

Προγνωστικά στοιχήματος

  • Πετροκουμπ - ΑΠΟΕΛ Χ (Απόδοση 3.10)
  • Μαυροβούνιο - Ελλάδα Over 5.5 γκολ φιλοξενούμενου στο ημίχρονο (Απόδοση 1.90)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ