BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ποντάρισμα στα ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη

Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν το γκολ του Νούνιες
Οι παίκτες της Λίβερπουλ πανηγυρίζουν το γκολ του Νούνιες © 2024 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr από το Παναθηναϊκός – Άρης και το Άρσεναλ - Λίβερπουλ

Πλήρη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σήμερα με πολλούς ενδιαφέροντες αγώνες. Στην Ελλάδα την παράσταση κλέβει σαφώς το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ, ενώ όσον αφορά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το Άρσεναλ – Λίβερπουλ συγκεντρώνει πολλά βλέμματα πάνω του. Το Betmarket έχει ξεχωρίσει δύο σημεία από αυτά τα παιχνίδια.

Παναθηναϊκός – Άρης (18:00)

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά ματς. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία βαριά ευρωπαϊκή ήττα από την Τσέλσι (4-1) εντός έδρας. Κατώτεροι των περιστάσεων οι Πράσινοι που φάνηκε να είχαν στο μυαλό τους το σημερινό παιχνίδι. Για τους γηπεδούχους, αυτό το ματς είναι σαν τελικός, καθώς αν ηττηθούν θα βρεθούν στο -8 από τους κιτρινόμαυρους και θα μπει σε αμφισβήτηση ακόμα και η παρουσία τους στην τετράδα. Έτσι λοιπόν, ο Ντιέγκο Αλόνσο ήθελε να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του 100% συγκεντρωμένοι στο σημερινό αγώνα. Βέβαια ίσως δούμε τον Παναθηναϊκό να δίνει την κατοχή στον Άρη προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ποιότητα και την ταχύτητα που διαθέτει μπροστά.

Από την άλλη, Ο Άρης είναι σε εξαιρετική φόρμα και με ανεβασμένη ψυχολογία. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ αλλά το κυριότερο είναι πως βλέπει την εξαιρετική του απόδοση στον αγωνιστικό χώρο να φαίνεται και στη βαθμολογία. Είναι μία ομάδα που μοιάζει να έχει αποκτήσει ομοιογένεια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, διαθέτει τρομερή ποιότητα στον άξονα, γεγονός που την ανεβάζει επίπεδο. Θεωρείται ως αουτσάιντερ στο σημερινό ματς αλλά αυτός είναι ένας ρόλος που θα λέγαμε ότι του ταιριάζει.

Όσον αφορά τα προγνωστικά, δεν κινηθούμε σε κάποιο σημείο νικητή αλλά στα στατιστικά. Ο Άρης αρέσκεται στο να κάνει παιχνίδι κατοχής αλλά όταν δεν έχει την μπάλα στα πόδια του πιέζει τον αντίπαλό του. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν θέλει να επιτρέπει στους αντιπάλους του να χτίζουν ρυθμό. Επομένως, περιμένουμε φάουλ κι από τις δύο πλευρές και θα ποντάρουμε στο 32+ φάουλ, σε απόδοση 2,02.

Άρσεναλ - Λίβερπουλ (18:30)

Στην Premier League ξεχωρίζει το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη σεζόν από την Μπόρνμουθ στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, ενώ νίκησαν με μαγάλη δυσκολία την Σαχτάρ (1-0) για το Champions League μεσοβδόμαδα. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα είναι ότι θυμίζουν «νοσοκομείο» με τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Αρτέτα να είναι πολλές και κομβικές αφού απουσιάζουν ο Σαλιμπά λόγω τιμωρίας και ο Έντεγκααρντ λόγω τραυματισμού, ενώ είναι αμφίβολος ο Σάκα.

Από την άλλη ο Σλοτ έχει κάνει την καλύτερη εκκίνηση προπονητή στην ιστορία της ομάδας με 11 νίκες σε 12 ματς. Οι παίκτες έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία του Ολλανδού τεχνικού αρκετά γρήγορα, αποδίδει καλό ποδόσφαιρο σε σταθερό ρυθμό και γενικότερα πείθει με τις εμφανίσεις της. Με βάση τα παραπάνω, το διπλό σε απόδοση 3,00 θα αποτελέσει επιλογή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 18:00, Παναθηναϊκός – Άρης: 32+ φάουλ (απόδοση 2.02)
  • 18:30, Άρσεναλ – Λίβερπουλ: 2 (απόδοση 3.00)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ