BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πουλάνε τα γκολ στη Σκανδιναβία

Glimt's Ulrik Saltnes waves to spectators after the Europa Conference League knockout round play-off first leg soccer match between Ajax and Bodo Glimt in Amsterdam, the Netherlands, Thursday, Feb. 15, 2024. The match ended in a 2-2 draw. (AP Photo/Patrick Post)
Glimt's Ulrik Saltnes waves to spectators after the Europa Conference League knockout round play-off first leg soccer match between Ajax and Bodo Glimt in Amsterdam, the Netherlands, Thursday, Feb. 15, 2024. The match ended in a 2-2 draw. (AP Photo/Patrick Post) AP PHOTO/PATRICK POST

Δύο σημεία έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr σε αποδόσεις που φτάνουν έως το 1,83.

Από τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας προέρχονται τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (19/7/24) του Betmarket.gr.

Άαρχους – Μίντιλαντ

Ξεκινάει το πρωτάθλημα Δανίας και στο πρώτο ματς της σεζόν η Άαρχους υποδέχεται τη Μίντιλαντ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία πολύ καλή σεζόν, αφού μπήκαν στα playoffs, τερμάτισαν στην 5η θέση και κατάφεραν να φτάσουν ως τον τελικό του Κυπέλλου όπου το τρόπαιο όμως το σήκωσε η Σίλκεμποργκ. Στόχος της Άαρχους να κάνει και φέτος μία ανάλογη σεζόν. Ενδιαφέρον στατιστικό ότι στα φιλικά μέτρησε 3/4 over 2,5.

Η Μίντιλαντ είναι η πρωταθλήτρια Δανίας, καθώς πανηγύρισε πέρσι το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της (όλα την τελευταία δεκαετία). Εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στα προκριματικά του Champions League. Το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι την ερχόμενη Τρίτη (23/7) κόντρα στη Κολόμα από την Ανδόρα, εκτός έδρας και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα. Συνολικά, έδωσε 4 φιλικά προετοιμασίας, όλα έληξαν με over 2,5, ενώ τα 3 συνδυάστηκαν με Goal/Goal.

Πρόσφατα έπαιξαν μεταξύ τους σε φιλικό ματς, με τη Μίντιλαντ να κερδίζει 4-0, ωστόσο, σήμερα σίγουρα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Με βάση λοιπόν όσα μας έδειξαν οι ομάδες στα φιλικά, περιμένουμε ένα ματς με ρυθμό όπου το σκορ μπορεί να πάει ψηλά. Η επιλογή μας είναι το Over 2,5 σε απόδοση 1.83.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπόντο Γκλιμτ – Οντ

Ήττα που δεν περίμενε κανείς υπέστη η Μπόντο Γκλίμτ την προηγούμενη αγωνιστική από την ουραγό της βαθμολογίας Σάντεφιορντ με 2-1, εκτός έδρας. Συνεχίζει όμως, να είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας και στο +4 από τη 2η Μπραν. Οι πρωταθλητές Νορβηγίας είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Εντός έδρας παραμένουν αήττητοι με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μάλιστα, ξεκινάνε οι υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Champions League μεσοβδόμαδα (23/7), κόντρα στη Ρίγας από τη Λετονία.

Σε κακή κατάσταση η Οντ που αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές. Τελευταία φορά που γεύτηκε αυτή τη χαρά ήταν στις 26 Μαΐου απέναντι στη Λίλεστρομ. Βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού (15η θέση) με 14 βαθμούς, ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις 3 νίκες μέχρι τώρα στη σεζόν. Μετράει 5 διαδοχικά παιχνίδια με Goal/Goal, ενώ τα 3 εξ αυτών συνδυάστηκαν με over 2,5.

Πολύ καλύτερη ομάδα η Μπόντο Γκλιμτ και προφανώς είναι το φαβορί. μετά την απρόσμενη ήττα, θέλει μία καλή εμφάνιση, επομένως θα μπει με στόχο να καθαρίσει το ματς από πρώτο ημίχρονο. Την επιλογή άσο ημίχρονο και άσο τελικό τη βρίσκουμε στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Άαρχους – Μίντιλαντ: Over 2,5 (απόδοση 1.83), 19:00
  • Μπόντο Γκλιμτ – Οντ: 1/1 (απόδοση 1.67), 20:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ