BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρεμιέρα Τσιτσιπά με διπλό σημείο

Stefanos Tsitsipas of Greece plays a backhand return against Alexandre Muller of France during the men's singles third round match in the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China (AP Photo/Andy Wong)
Stefanos Tsitsipas of Greece plays a backhand return against Alexandre Muller of France during the men's singles third round match in the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China (AP Photo/Andy Wong) @2024 ANDY WONG/AP IMAGES

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr έχει ως πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ρίχνεται στην μάχη της Αμβέρσας και μας δίνει δύο σημεία.

Ώρα Στέφανου Τσιτσιπά λοιπόν. Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να αγνοεί τις καλές πορείες εδώ και λίγο διάστημα, όμως δεν είναι απαραίτητα κακός στα παιχνίδια του, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα παρουσιαστεί σήμερα. Ο Τσιτσιπάς μπαίνει στα indoor τουρνουά όπου πέρυσι ήταν αρκετά καλό και μάλιστα στο συγκεκριμένο της Αμβέρσας είχε φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά, οπότε ιδεατά θα ήθελε φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω.

Προς ώρας έχει να αντιμετωπίσει τον Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ και πρώτος στόχος του έλληνα τενίστα είναι να προσαρμοστεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα στις συνθήκες του κορτ, την ώρα που ο Βραζιλιάνος είχε δώσει προκριματικά, οπότε είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Τσιτσιπάς πιθανώς να χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο από το κανονικό, για να προσαρμοστεί στις συνθήκες, οπότε δεν αποκλείουμε να αντιμετωπίσει ζητήματα. Για να είμαστε ακριβείς δε, του λείπει η σταθερότητα στο παιχνίδι του. Γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία στο Over 0.5 break του Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ σε απόδοση 1.65. Ακόμα και στις καλές του μέρες, ο Τσιτσιπάς δίνει ευκαιρίες σε αντιπάλους, αφού πάντοτε θα έχει κάποιο game με το επίπεδο συγκέντρωσης να πέφτει και τα αβίαστα λάθη να έρχονται.

Και αφού μπήκαμε σε λεπτομέρειες, ας πιάσουμε και το μπάκχαντ του Τσιτσιπά, όπου σε indoor καταστάσεις οι μπάλες ταξιδεύουν πολύ φλατ και πολύ πιο γρήγορα. Πρακτικά ο Έλληνας τενίστας θα έχει πολύ λιγότερο χρόνο για να βρει τις μπάλες στο μπάκχαντ του. Αυτό, βέβαια, δεν του αρέσει με βάση όσα μας έχει δείξει στο παρελθόν και συνδυαστικά με την αλλαγή συνθήκης, θα του είναι δύσκολο να παρουσιαστεί κυριαρχικός στην Αμβέρσα με την πρώτη.

Αν ο Γουάιλντ επιτεθεί στο μπάκχαντ του Τσιτσιπά πιθανώς να βρει τρόπο να κρατήσει το σερβίς του και να μεγαλώσει το ματς. Στην εξίσωση θα βάλουμε και την ψυχολογία, με δεδομένο πως του λείπει μια μεγάλη νίκη για να ορθοποδήσει

Ακόμα, όμως, κι αν το μπάκχαντ του δεν είναι έτοιμο, δύσκολα θα βρει break και θα χρειαστεί έστω ένα tiebreak. Το Over 0.5 tiebreak έχει απόδοση 2.00 και θα αποτελέσει την δεύτερη επιλογή μας για σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμβέρσα - 19:30 - Σέιμποθ Γουάιλντ - Τσιτσιπάς: Σέιμποθ Γουάιλντ over 0.5 break (Απόδοση: 1.65)
  • Αμβέρσα - 19:30 - Σέιμποθ Γουάιλντ - Τσιτσιπάς: Over 0.5 tiebreak (Απόδοση: 2.00)

Τα κορυφαία τουρνουά τένις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές προτάσεις και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ