BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Προφυλάσσεται ο Λεσόρ ενόψει τελικού

Ο Ματίας Λεσόρ
Ο Ματίας Λεσόρ EUROKINISSI - ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τους ημιτελικούς του ελληνικού Super Cup με δύο σημεία.

Ξεκινά και τυπικά η σεζόν στην Ελλάδα όσον αφορά το μπάσκετ, με την διεξαγωγή του Stoiximan Super Cup, όπου οι καλύτερες ομάδες διεκδικούν τον πρώτο τίτλο. Έναν τίτλο που για άλλους είναι σημαντικός, για άλλους όχι τόσο, όμως θα είναι η πρώτη φορά που (λογικά) θα δούμε και το ντέρμπι αιωνίων με τις αλλαγές των ομάδων.

Ας δούμε όμως τα προγνωστικά για τους σημερινούς ημιτελικούς.

Ξεκινάμε από τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού AKTOR και του Άρη. Οι πρωταθλητές Ελλάδος εκκινούν από καλύτερη γραμμή σε σχέση με πέρυσι, με δεδομένο πως έχουν διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού και έκαναν ελάχιστες προσθαφαιρέσεις. Το κακό για τον Εργκίν Αταμάν είναι πως, πέραν της ανάγκης να εντάξει το συντομότερο δυνατό στη χημεία και τη φιλοσοφία της ομάδας τους Γιουρτσεβέν και Μπράουν, έχει και θέματα τραυματισμών. Ο δεύτερος ήταν εκτός στα φιλικά με Γαλατάσαραϊ και Εφές, ενώ προβλήματα αντιμετώπιζαν και οι Σλούκας και Λεσόρ, είναι όμως κανονικά στην αποστολή.

Ο Άρης από την άλλη ταξίδεψε στην Ρόδο με απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά και με τον Βασίλη Τολιόπουλο αμφίβολο, επίσης λόγω τραυματισμού. Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν καλό για τον Αυτοκράτορα που γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα του Eurocup από τη Βενέτσια.

Η λογική λέει πως ο Εργκίν Αταμάν δεν θα ρισκάρει με τον Λεσόρ και τον Σλούκα και θα τους προφυλάξει ενόψει του αυριανού τελικού. Συν τοις άλλοις, ο Γιουρτσεβέν δίνει το δικαίωμα στον Τούρκο τεχνικό να κρατήσει τον Γάλλο αρκετή ώρα στον πάγκο. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Under 6.5 ριμπάουντ του Λεσόρ σε απόδοση 1.85.

Συνεχίζουμε με τον δεύτερο ημιτελικό της ημέρας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι Domino’s. Οι Ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε μεταγραφικές βόμβες, με την επιστροφή του Βεζένκοφ και την απόκτηση του Φουρνιέ. Παράλληλα έκαναν επίσης πολύ δυνατές προσθήκες, ενώ μοναδική απώλεια από βασικούς παίκτες ήταν ο Κέιναν. Δεδομένα, πάντως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει χρόνο για να φτιάξει την χημεία της ομάδας του, ενώ δεν τον βοηθούν οι απουσίες των Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Το Περιστέρι Domino’s από την άλλη πέρασε σε άλλη εποχή, μετά και την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη και την μείωση του μπάτζετ. Ο Γιώργος Λημνιάτης ανέλαβε την ομάδα και η αλήθεια είναι ότι η εικόνα που έδειξε πέρυσι ως προπονητής του Αμαρουσίου ήταν άκρως θελκτική με ένα μπάσκετ πολλών κατοχών και υψηλού ρυθμού. Βοηθούν φέτος και οι μεταγραφές που έχουν κάνει οι κυανοκίτρινοι, με τους Χάρις και Έντι να κάνουν την διαφορά.

Σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός, γι’ αυτό και είναι το φαβορί από τις στοιχηματικές. Όμως θεωρούμε πως θέλουν χρόνο οι Ερυθρόλευκοι για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο που μας είχαν συνηθίσει αμυντικά. Το Περιστέρι Domino’s έδειξε και στα φιλικά επιθετική φιλοσοφία. Γι’ αυτό και θα πάμε με το Over 69.5 του Περιστερίου Domino’s σε απόδοση 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Super Cup – 28/9, 17:15 – Παναθηναϊκός AKTOR– Άρης: Λεσόρ Under 6.5 ριμπάουντ (Απόδοση: 1,85)
  • Super Cup – 28/9, 20:45 – Ολυμπιακός – Περιστέρι Domino’s: Περιστέρι Domino’s Over 69.5 (Απόδοση: 1,90)

Το Super Cup παίζει στο BetMarket.gr με προγνωστικά από όλους τους αγώνες και ειδικά στοιχήματα σε δυνατές αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ