BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Προημιτελικά με άσους και όχι μόνο

Aryna Sabalenka, of Belarus, reacts after winning a point against Emma Raducanu, of Great Britain, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Monday, March 11, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill )
Aryna Sabalenka, of Belarus, reacts after winning a point against Emma Raducanu, of Great Britain, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Monday, March 11, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill ) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις του US Open για τα προημιτελικά σε άνδρες και γυναίκες.

Πλησιάζουμε σιγά σιγά προς το μεγάλο φινάλε ενός Grand Slam, το οποίο είναι γεμάτο εκπλήξεις και πρόσωπα που κάνουν την διαφορά. Ξεκινούν από σήμερα τα προημιτελικά, οπότε όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό, τόσο ανεβαίνει και το ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Κινγουέν Ζενγκ με την Αρίνα Σαμπαλένκα. Η αλήθεια είναι πως από την αρχή του Grand Slam έχουμε μαρκάρει τη Λευκορωσίδα και θεωρούμε πως δύσκολα θα χάσει στο τουρνουά. Η Κινέζα, χρυσή Ολυμπιονίκης, όμως, βρίσκεται στο διάβα της με σκοπό να της βάλει δύσκολα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο τενίστριες που λατρεύουν την επίθεση και τις γρήγορες μπάλες.Το μόνο δεδομένο είναι πως θα δούμε αρκετό θέαμα. Το δεύτερο δεδομένο, είναι πως, με το συγκεκριμένο ζευγάρι, οι άσοι θα πάνε ψηλά.

Θα αποφύγουμε παρόλα αυτά το σημείο στους συνολικούς άσους και θα κοιτάξουμε προς την πλευρά της Σαμπαλένκα, που είναι εκείνη η οποία παίζεται και χαμηλότερα από τις δύο. Το σερβίς της έφερε έναν τίτλο στο Σινσινάτι και συνεχίζει να καλπάζει στο US Open. Από τη στιγμή που έχουμε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να ξεφύγει ως το τρίσετο, οι άσοι της θα τη βγάλουν στον αφρό. Οπότε υπάρχει αξία στο over 6.5 των άσων της στο 1,70.

Πάμε στο ταμπλό των ανδρών και στην αναμέτρηση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ απέναντι στον Φράνσις Τιάφο. Από μία νίκη έχουν έκαστος στις δύο τελευταίες φορές που συναντήθηκαν σε Grand Slam. Με τον Ντιμιτρόφ να κερδίζει στο Wimbledon, ενώ νωρίτερα ο Τιάφο είχε επικρατήσει στην Αυστραλία.

Το μειονέκτημα για τον Βούλγαρο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πως μπαίνει σε αυτή προερχόμενο από ένα πολύ βαρύ πεντάσετο απέναντι στον Ρούμπλεφ. Κάτι που δεδομένα θα τον εμφανίσει κουρασμένο. Από την πλευρά του Τιάφο περιμένουμε δεδομένα, έχοντας πλέον και τον Γουίτ στο μποξ του, να εκμεταλλευτεί τόσο το παραπάνω, όσο και τα βαριά του χτυπήματα. Πολλές φορές είναι αυτός που λυγίζει πρώτος, αλλά στη Νέα Υόρκη έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Αν επιτεθεί δε στο μπάκχαντ του Ντιμιτρόφ, ο Βούλγαρος με το ένα χέρι δε γνωρίζουμε πώς θα αντισταθεί στη δύναμη.

Τα παραπάνω στοιχεία, λοιπόν, μας οδηγούν στον Τιαφό με χάντικαπ +2,5 games σε απόδοση 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 4/9 - 2:00 - Ζενγκ - Σαμπαλένκα: Σαμπαλένκα over 6.5 άσοι (Απόδοση: 1.70)
  • 4/9 - 4:00 - Ντιμιτρόφ - Τιάφο: 2, +2.5 (Απόδοση: 1.95)

Το US Open παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ