BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Προημιτελικά στο US Open έως το 1.88

Jessica Pegula of the United States hits a backhand shot to Viktorija Golubic of Switzerland during the women's singles tennis competition, at the 2024 Summer Olympics, Sunday, July 28, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong)
Jessica Pegula of the United States hits a backhand shot to Viktorija Golubic of Switzerland during the women's singles tennis competition, at the 2024 Summer Olympics, Sunday, July 28, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Andy Wong) © 2024 ANDY WONG/ASSOCIATED PRESS

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα προημιτελικά του US Open, εκεί όπου έχει δυάδα διπλασιασμού και μονό στο 1.88.

Συνεχίζεται η δράση στο US Open και όπως σε κάθε Grand Slam, έτσι και εδώ τώρα που φτάσαμε στα προημιτελικά, η αγωνία κορυφώνεται.

Ξεκινάμε από το ταμπλό των γυναικών, εκεί όπου η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα. Η Τσέχα είναι συγκλονιστική στο τρέχον Grand Slam. Πιθανότατα βλέπουμε όσα θα βλέπαμε στην καριέρα της δεν είχε τους τραυματισμούς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά απέδειξε πως απέναντι σε τενίστριες που αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι, όπως η Παολίνι, γίνεται απόλυτη κυρίαρχος.

Η αλήθεια είναι πως έχει και τη βοήθεια της επιφάνειας της Νέας Υόρκης και πλέον καλείται να αποδείξει απέναντι στη Βραζιλιάνα, πως μπορεί να συνεχίσει να αμύνεται της βασικής γραμμής. Το αριστερό χέρι της Χαντάντ Μάια, αλλάζει κάπως τις γωνίες των ράλι. Για να είμαστε απόλυτα δίκαια και αυτή με τη σειρά της εχει κάνει ένα πολύ δυνατό comeback, αλλά κάπου εδώ το ταξίδι φαίνεται πως τελειώνει. Διότι απέναντι στο τένις της Μούχοβα δύσκολα θα βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται, με την Τσέχα να ζητά διαρκώς έξτρα χτυπήματα.

Στα μάτια μας το παιχνίδι πηγαίνει προς το 0-2, εκτός και αν η Μάια παίξει τρομερά, σημαδεύοντας τις γραμμές. Η πρώτη μας επιλογή λοιπόν θα είναι η νίκη της με over 16.5 στο 1.57.

Όσον αφορά τον δεύτερο προημιτελικό, η Ίγκα Σφιόντεκ έχει πολύ πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα. Η δεύτερη είναι σε τρομερή κατάσταση και χαρακτηριστικό είναι πως σταμάτησε στο Σινσινάτι μόνο πάνω στην Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Πολωνή, επίσης αρέσκεται να παίζει στην επιφάνεια της Νέας Υόρκης, αν θέλει όμως το κάτι παραπάνω, θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις απέναντι στην Αμερικανίδα.

Και όταν λέμε υπερβάσεις, αναφερόμαστε στο σερβίς της που πρέπει να το περνάει σε μεγάλο ποσοστό για να διατηρηθεί ως φαβορί στην αναμέτρηση. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει η Πεγκούλα να έχει τόση μεγάλη απόκλιση στο σετ, έχοντας αποδόσεις κοντά στο 4.00. Θα προτιμήσουμε σε κάθε περίπτωση το over 20.5 των games σε απόδοση 1.88.

Κλείνουμε με το ταμπλό των ανδρών, εκεί όπου Ντανίλ Μεντβέντεφ αντιμετωπίζει τον Γιανίκ Σίνερ. Ο πρώτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό Grand Slam ως τώρα, ενώ ο δεύτερος, μπορεί να ήταν επηρεασμένος στην αρχή λόγω του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει γύρω από το όνομα του, όμως πλέον δείχνει το πραγματικό του αγωνιστικό προφίλ.

Ο Μεντβέντεφ παίζει με τέτοιο τρόπο που μπορεί να κάτσει και πολύ πίσω από τη βασική γραμμή για να επιστρέψει το σερβίς του αντιπάλου του και να του αφαιρέσει έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Αν μάλιστα βρει τον τρόπο να μείνει σταθερός από εκεί, να βρει το απαιτούμενο βάθος και να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο το φόρχαντ του Σίνερ, έχει πολλές ελπίδες.

Έχουμε ένα πραγματικό ντέρμπι που στα μάτια μας ξεκινά από το 1-1. Δεν έχουμε λόγο, λοιπόν, να ρισκάρουμε και θα στηρίξουμε το το αμφίσετο στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Δυάδα

  • 4/9 - 19:00 - Χαντάντ Μάια - Μούχοβα: 2 και over 16.games (Απόδοση: 1.57)
  • 5/9 - 04:00 - Σίνερ - Μεντβέντεφ: Να κερδίσουν σετ και οι δύο (Απόδοση: 1.50)

Απόδοση 2.35

Μονό

  • 5/9 - 02:00 - Σφιόντεκ - Πεγκούλα: Over 20.5 games (Απόδοση: 1.88)

Το US Open παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ