BIG GAMES BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πρώτο σοβαρό τεστ για τη Γερμανία του Φλικ

Πληθώρα φιλικών αναμετρήσεων περιλαμβάνει το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Ξεχωρίζει ασφαλώς η αναμέτρηση της Ολλανδίας με τη Γερμανία.

Το πιο σημαντικό φιλικό της ημέρας διεξάγεται στο Άμστερνταμ, εκεί όπου η Ολλανδία φιλοξενεί τη Γερμανία (21:45 Live από το SPORT24). Η κόντρα τους είναι παραδοσιακή και παρότι πρόκειται για φιλική αναμέτρηση τα μεταξύ τους παιχνίδια πάντα προσφέρουν συγκινήσεις και μπόλικη ένταση.

Ολλανδία - Γερμανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Σάββατο, οι "οράνιε" κέρδισαν με 4-2 στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" τη Δανία, επίσης σε φιλική αναμέτρηση. Δύο γκολ σημείωσε ο άσος της Τότεναμ, Μπεργκβάιν και από ένα οι Ντεπάι (με πέναλτι) και Ακέ.

Από φιλικό παιχνίδι προέρχονται και οι Γερμανοί, οι οποίοι κέρδισαν εύκολα με 2-0 στο Ζινσχάιμ το Ισραήλ, χάρη σε γκολ των Χάβερτς και Βέρνερ από το πρώτο μέρος. Στις καθυστερήσεις, ο Μίλερ έχασε πέναλτι για το 3-0 και στην επόμενη πρακτικά φάση, ο Τραπ έπιασε πέναλτι αποσοβώντας το 2-1.

Ο Φαν Χάαλ το Σάββατο έπαιξε με σύστημα 3-4-1-2 και λογικά θα διατηρήσει την ίδια διάταξη και κόντρα στη Γερμανία. Αναμένονται βέβαια κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα. Πιθανότατα, θα προτιμηθεί αυτή τη φορά Βαϊνάλντουμ αντί του Μπεργκχάους για να παίξει πίσω από τους Ντεπάι και Μπεργκβάιν.

Σε σύστημα με τρεις στόπερ αναμένεται να καταλήξει ξανά και ο Χάνζι Φλικ. Συγκριτικά βέβαια με το ματς κόντρα στο Ισραήλ, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα τα βαριά χαρτιά της αποστολής, που δεν ξεκίνησαν το Σάββατο. Συγκεκριμένα, ο Νόιερ θα παίξει στον άσο αντί του Τερ Στέγκεν, ο Ρούντιγκερ στην τριάδα πίσω, αντί του Σλότερμπεκ και ο Σανέ αντί του... αόρατου πλέον Ντράξλερ. Επίσης, ο Μουσιάλα αναμένεται να παίξει αυτή τη φορά πιο πίσω, ως κεντρικός χαφ, δίπλα στον Γκουντογκάν, με τον Βάιγκλ να μένει εκτός.

Παρά το γεγονός, ότι η Γερμανία έχει πολλούς απόντες (Κίμιχ, Γκνάμπρι, Ζίλε, Γκορέτσκα, Αντεγιέμι, Ρόις, Βιρτς) θα κατεβάσει μία αρκετά δυνατή ενδεκάδα με παίκτες πρώτης γραμμής όπως ο Χάβερτς, ο Βέρνερ και ο Μίλερ. Άλλωστε, για τον Φλικ αυτό είναι το πρώτο πολύ δύσκολο παιχνίδι που δίνει ως τεχνικός της Γερμανίας. Στα προηγούμενα οχτώ με αυτόν στον πάγκο, η Μάνσαφτ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει ισάριθμες νίκες με 33-2 γκολ, παίζοντας ωστόσο με βατούς αντιπάλους (Λιχτενστάιν, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία, Ισλανδία, Αρμενία και Ισραήλ)!

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι πάμε για ένα γεμάτο φιλικό, με τέρματα εκατέρωθεν. Άλλωστε, η Ολλανδία στα τελευταία 21 ματς, δεν σκόραρε μόνο με την Τσεχία στους "16" του προηγούμενου Euro. Επίσης, στις 11 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Ολλανδίας με τη Γερμανία, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, το over 2,5 επαληθεύτηκε εννιά φορές.

Οι πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, ήταν στα προκριματικά του Euro, το 2019, με τη Γερμανία να κερδίσει 3-2 μέσα στο Άμστερνταμ και την Ολλανδία να παίρνει ρεβάνς με 4-2 στο Αμβούργο, έξι μήνες μετά. Στο 1.90 το combo Goal/Goal και Over 2,5 απόψε.

Τουρκία - Ιταλία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Ικόνιο (21:45, Live από το SPORT24), Τουρκία και Ιταλία δίνουν το φιλικό της παρηγοριάς μετά τον αποκλεισμό τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και οι δύο ομάδες γνώρισαν την απογοήτευση στην ημιτελική φάση των μπαράζ, στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Ειδικά για την Ιταλία, το 0-1 από τη Βόρεια Μακεδονία δεν χωνεύεται με τίποτα. Και για την Τουρκία βέβαια, το χτύπημα ήταν ισχυρό, καθώς το πάλεψε φιλότιμα στο "Ντραγκάο", αλλά ο εμβληματικός φορ Μπουράκ Γιλμάζ (αποχώρησε από 'σ'ζ, έχασε πέναλτι για το 2-2, φάση που αποδείχθηκε καταδικαστική για το συγκρότημα του Στέφαν Κουντς.

Το αποψινό φιλικό, είναι μία καλή ευκαιρία για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και οι δύο ομάδες. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποδέσμευσε πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες της αποστολής, όπως οι Ιμόμπιλε, Ινσίνιε, Μπεράρντι, Βεράτι και Ζορζίνιο. Αυτό σημαίνει, ότι απόψε θα δούμε μία σημαντικά ανανεωμένη εθνική Ιταλίας. Στη λογική ότι και οι δύο θα ψάξουν μία γεμάτη εμφάνιση παρηγοριάς, μπορούμε να δούμε το αουτσάιντερ Over 2,5 σε τιμές άνω του 2.00. Εξάλλου, η Τουρκία το επιβεβαίωσε εννιά φορές στα τελευταία 11 παιχνίδια της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία – Γερμανία: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 21:45
  • Τουρκία – Ιταλία: Over 2,5 (απόδοση 2.02), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ