BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρόβα τζενεράλε για τις ελληνικές ομάδες σε αποδόσεις έως 2.70

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρόβα τζενεράλε για τις ελληνικές ομάδες σε αποδόσεις έως 2.70

Το BetMarket.gr σας παρουσιάζει τα προγνωστικά του για τα φιλικά παιχνίδια της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός παίζουν φιλικά παιχνίδια στη πρόβα τζενεράλε τους πριν ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά ματς. Στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια αγωνίζεται η Ένωση, εντός έδρας απέναντι στη Νετάνια ο Παναθηναϊκός.

Ομόνοια - ΑΕΚ

Πολύ κακή η εικόνα της Ομόνοια στα προηγούμενα τρία φιλικά που έδωσε. Δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανένα, ενώ δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ, σε όλα. Για την 1η Αυγούστου έχει προγραμματιστεί το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, με την έως τώρα εικόνα της να μην είναι ενθαρρυντική.

Έτοιμη για το 6ο της φιλικό παιχνίδι είναι η ΑΕΚ που μετράει έως τώρα τρεις ήττες και δύο νίκες. Η Ένωση βρίσκεται σε μεταγραφικό οργασμό τις τελευταίες εβδομάδες έχοντας ολοκληρώσει κάποιες σπουδαίες κινήσεις και ενώ ο σχεδιασμός συνεχίζεται. Αυτό είναι το τελευταίο της φιλικό πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο είναι στις 24 Ιουλίου.

Η ΑΕΚ υπερτερεί σε ποιότητα και είναι σίγουρα πιο πειστική από την Ομόνοια στα φιλικά. Θα στηρίξουμε λοιπόν το διπλό που είναι σε απόδοση 1.61.

Παναθηναϊκός - Νετάνια

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στο προηγούμενο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (3-1), ωστόσο έχει χάσει τα άλλα δύο που έχει δώσει. Το τριφύλλι ετοιμάζεται για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, με το πρώτο παιχνίδι να είναι ακριβώς σε μία εβδομάδα, στις 25 Ιουλίου. Η εικόνα του πάντως στην τελευταία αναμέτρηση ήταν θετική.

Η Νετάνια έχει δώσει δύο φιλικά στην προετοιμασία της και ετοιμάζεται για το τρίτο. Δεν είναι ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, ωστόσο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της, καθώς σε 10 μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Στο τελευταίο της φιλικό, κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας, βρέθηκε να κερδίζει με 2-0, όμως δέχθηκε στη συνέχεια 2 γκολ σε δύο λεπτά και το παιχνίδι έληξε εν τέλει ισόπαλο με σκορ 2-2.

Ξεκάθαρα φαβορί ο Παναθηναϊκός, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Βλέπουμε όμως ότι η Νετάνια είναι αποτελεσματική στην επίθεση και οι πράσινοι δεν έχουν ακόμα την απαραίτητη ισορροπία αμυντικά. Επομένως, θα πάμε με το μίνι combo 1 & Goal/Goal που είναι σε απόδοση 2.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Ομόνοια – ΑΕΚ: 2 (απόδοση 1.61), 20:00
  • Παναθηναϊκός – Νετάνια: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.70), 21:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ