BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβάδισμα η έδρα

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβάδισμα η έδρα
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Τα δύο σημεία του BetMarket.gr από τα προκριματικά του Europa και του Conference League σε δελεαστικές αποδόσεις.

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Euro 2024, ανάμεσα σε Αγγλία και Ισπανία, ωστόσο η νέα ποδοσφαιρική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς τα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι σε εξέλιξη. Γι’ αυτό λοιπόν, το BetMarket.gr έχει εντοπίσει 2 σημεία από τα ματς για τα προκριματικά του Europa και του Conference League.

Σέριφ – Ζίρα

Έπειτα από 6 συνεχόμενες σεζόν που είχε κερδίσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα Μολδαβίας, η Σέριφ, την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 2η θέση. Ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Europa League. Μετράει συνεχόμενες καλές παρουσίες στην Ευρώπη, καθώς συμμετέχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 3 διαδοχικές σεζόν. Η μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της, είναι το 2021/22 όπου βρισκόταν σε όμιλο του Champions League και πέτυχε απίθανη νίκη μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ζίρα κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν τη προηγούμενη σεζόν. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να κερδίσει το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο και τη συμμετοχή στο Europa League. Παίζει για 2η φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η προηγούμενη φορά ήταν τη σεζόν 2017/18 όταν και αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League από την Άστρα Τζιούρτζιου.

Η Σέριφ μετράει διαδοχικές καλές πορείες στην Ευρώπη και είναι πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοια ματς. Σημαντικό ότι παίζει στην έδρα της και λογικά δίνεται ως φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν την ίδια εμπειρία και θεωρούμε ότι αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Πάμε με τον άσο σε απόδοση 1,70.

Σέλμπουρν – Σεντ Τζόσεφς

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, στο οποίο η Σέλμπουρν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Ντροχέντα. Είναι όμως, σε καλή κατάσταση αφού προηγουμένως είχε ένα μίνι σερί τριών νικών. Εξασφάλισε την παρουσία της στα προκριματικά του Conference League μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Τελευταία της ευρωπαϊκή παρουσία χρονολογείται το καλοκαίρι του 2006 για το Κύπελλο Ιντερτότο, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν είχε αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.

Η Σεντ Τζόσεφς ολοκλήρωσε την παρουσία της στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ της περσινής σεζόν στην 2η θέση με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στο Conference League της φετινής χρονιάς. Αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη σεζόν 2022/23 στα προκριματικά του Conference League, όπου έκανε μία πρόκριση αλλά αποκλείστηκε στο 2ο προκριματικό από τη Σλάβια Πράγας.

Οι γηπεδούχοι θεωρούνται καλύτερη ομάδα και είναι το φαβορί. Έχουν αγωνιστικό ρυθμό και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το βασικό τους όπλο στην μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα είναι η άμυνα. Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη και η επιλογή μας είναι ο άσος σε συνδυασμό με το Under 3,5 στην δελεαστική απόδοση του 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σέριφ – Ζίρα : 1 (απόδοση: 1.70), 20:00

Σέλμπουρν – Σεντ Τζόσεφς: 1 & under 3,5 (απόδοση: 2.00), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ