BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβληματίζει αμυντικά ο Άρης, στοίχημα με δύο επιλογές

SUPER CUP 2024 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Γιάννης Καστρίτης EUROKINISSI SPORTS

Μετά το χτεσινό σημείο της ΑΕΚ που πέρασε, το BetMarket.gr έχει δύο μπασκετικές προτάσεις για σήμερα!

Καλά τα πήγαμε χτες, με την ΑΕΚ να επικρατεί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και μπορεί ο Χαμπ να κέρδισε τις εντυπώσεις με τους πόντους και την ευστοχία του από τα 6.75, όμως ο Γκόλντεν πέτυχε τους πόντους που θέλαμε και μας δικαίωσε.

Αφήνουμε τα χτεσινά και πάμε στο σήμερα, εκεί όπου έχουμε τρεις ελληνικές ομάδες να δίνουν ευρωπαϊκές μάχες, όμως θα μείνουμε μονάχα σε αυτή του Άρη κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ. Είναι το πρώτο εντός έδρας του «αυτοκράτορα» και δεδομένα περιμένει τη στήριξη του κόσμου του, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Το κακό είναι πως οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν. Βέβαια, είναι και άτυχοι, μιας και οι τραυματισμοί έχουν ξεκινήσει από νωρίς φέτος, εξ ου και η μεταγραφή του Άλκινς. Γενικότερα, πάντως, βλέπουμε ζητήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή και από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Γιάννης Καστρίτης δεν είναι ευχαριστημένος από το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν μπει στη νοοτροπία του οι νέοι παίκτες. Το κυριότερο ζήτημα εντοπίζεται αμυντικά, αλλά και επιθετικά δεν έχει δείξει παραγωγή ως τώρα η ομάδα, έχοντας βέβαια τη δικαιολογία και της απουσίας του Τολιόπουλου.

Η Τουρκ Τέλεκομ από την άλλη προχώρησε σε αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι που πέρασε. Επέστρεψε ο Ερντέμ Τσαν στην τεχνική ηγεσία, ο άνθρωπος που προ διετίας την έστειλε στον τελικό του Eurocup. Παράλληλα, όμως, έγιναν και καλές κινήσεις στο ρόστερ, με παίκτες όπως ο Κάιλ Αλεξάντερ, ο Χαϊντέγκερ, ο Χάνλαν και ο δικός μας, Βασίλης Τολιόπουλος. Το ξεκίνημα στη σεζόν δεν ήταν, βέβαια, τόσο καλό, μιας και οι Τούρκοι δυσκολεύτηκαν περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζαν κόντρα στην Λιετκαμπέλις, έφτασαν όμως στη νίκη.

Σίγουρα η έδρα παίζει το ρόλο της, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης δεν είναι καλά και ο Γιάννης Καστρίτης προσπαθεί να φτιάξει ένα μείγμα παικτών που θα ακολουθήσει την τακτική του. Η Τουρκ Τέλεκομ έχει τις μονάδες για να φύγει με το διπλό από την Θεσσαλονίκη. Ένα διπλό που βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

Παράλληλα, θα πάμε και σε ένα ειδικό παίκτη. Ο Κάιλ Αλεξάντερ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων «ψηλών» του Eurocup που θα μπορούσε εύκολα να έχει θέση και σε ρόστερ ομάδας της Euroleague. Παίκτης που παίζει με άνεση στο «4» και στο «5», έχει έφεση στο ριμπάουντ, ενώ βρίσκει και πόντους. Η αθλητικότητα και οι καλές τοποθετήσεις του μπορούν να τον οδηγήσουν σε εύκολους πόντους. Γι’ αυτό και θα τον στηρίξουμε. Το Over 9.5 στους πόντους του Αλεξάντερ έχει απόδοση 1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Eurocup – 2/10, 19:00 – Άρης – Τουρκ Τέλεκομ: 2 (Απόδοση: 1.85)
  • Eurocup – 2/10, 19:00 – Άρης – Τουρκ Τέλεκομ: Αλεξάντερ Over 9.5 πόντοι (Απόδοση: 1.87)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινά προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ