TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει ξέσπασμα η Παλμέιρας, στοίχημα στο 1.80

Joaquin Piquerez of Brazil's Palmeiras celebrates scoring his side's opening goal against Argentina's Boca Juniors during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match at Allianz Parque stadium in Sao Paulo, Brazil, Thursday, Oct. 5, 2023. (AP Photo/Andre Penner)
Joaquin Piquerez of Brazil's Palmeiras celebrates scoring his side's opening goal against Argentina's Boca Juniors during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match at Allianz Parque stadium in Sao Paulo, Brazil, Thursday, Oct. 5, 2023. (AP Photo/Andre Penner) © 2023 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ώρα για clasico στο Σάο Πάουλο, Παλμέιρας και Σάντος κοντράρονται σε τοπικό ντέρμπι, σε ουδέτερο, με την Παλμέιρας να ψάχνει ξέσπασμα. Ποντάρισμα στο 1.80.

Η Παλμέιρας αφήνει για άλλη μια φορά το Αλιάνζ και το συνθετικό χλοοτάπητα και πάει στο Μπαρουέρι να δώσει ματς, αφού στο Πάρκε έχει προγραμματιστεί συναυλία. Αυτή τη φορά φιλοξενεί τη Σάντος, clasico της περιοχής και ας μην εδρεύει στο Σάο Πάουλο ουσιαστικά η Σάντος, θεωρείται όμως από τις μεγάλες μονομαχίες της περιοχής και επικρατεί έντονη αντιπαλότητα.

Η Παλμέιρας έπαιξε με αλλαγές κόντρα στην Μπραγκαντίνο, δεν βγήκε το πλάνο στον Αμπέλ Φερέιρα και η ομάδα του έχασε 2-1, ήθελε να τα δώσει όλα κόντρα στην Μπόκα στα ημιτελικά του Copa Libertadores. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, η ρεβάνς στη Βραζιλία έληξε 1-1 και η πρόκριση κρίθηκε απευθείας στα πέναλτι, εκεί που πέρασαν οι Αργεντίνοι. Ο Αμπέλ προσπάθησε να χαμηλώσει το αίσθημα της απογοήτευσης και τόνισε πως από εδώ και πέρα όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα, που ήταν έτσι και αλλιώς ο αρχικός μεγάλος στόχος. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, η Μποταφόγκο είναι το φαβορί, αλλά έχει θέματα με την υψοφοβία.

Η Σάντος από μέρους της προσπαθεί να γυρίσει το χαρτί. Έγιναν λάθος χειρισμοί φέτος, η ομάδα ποιοτικά δεν είναι για να παίζει την παραμονή στην κατηγορία, αλλά η άμυνά της δεν βλέπεται. Είτε παίζει με 3 στην άμυνα, είτε κάπως διαφορετικά τα λάθη δεν λείπουν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σάντος έχει απουσίες στην άμυνα απόψε, έχει πιο κομβικά ματς μπροστά της για την παραμονή, μια ήττα απόψε θεωρείται εντός προγράμματος. Η Παλμέιρας από την άλλη πλευρά ψάχνει κάπου να ξεσπάσει και ο Αμπέλ θα πάει με φουλ βασικούς. Μέσα σ’ όλα αυτά έχει να χάσει από τον Οκτώβριο του 2019 από τη Σάντος ανεξαρτήτως έδρας. Έκτοτε ακολούθησε ρεκόρ 9-3-0 για τη Βερντάο και οι τρεις ισοπαλίες ήταν μάλιστα εκτός έδρας. Στο 1.80 το combo 1 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Σάντος: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ