BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ρεάλ Μαδρίτης και ΠΑΟΚ σε δυάδα του 3.47

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λειψία για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λειψία για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr κάνει παιχνίδι με ελληνική Super League και ισπανική La Liga από το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/11).

Σε μια εβδομάδα ακριβώς θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και θα ετοιμαζόμαστε για Παγκόσμιο Κύπελλο. Για την ώρα έχουμε μια Πέμπτη με λίγα αλλά ενδιαφέροντα παιχνίδια και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με σπουδαία δράση παντού.

Και τον… φόβο ίσως, των ποδοσφαιριστών να μην την πατήσουν στο παρά 1. Όπως έγινε με τον άτυχο Σαντιό Μανέ, που λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού τραυματίστηκε και θα απουσιάσει. Έχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον αυτή η προσέγγιση. Δεν αποκλείεται να δούμε Σαββατοκύριακο με under στα φάουλ στα παιχνίδια ομάδων που έχουν πολλούς διεθνείς, οι οποίοι ετοιμάζουν βαλίτσες για Κατάρ.

Επιστροφή στο σήμερα, με μια δυάδα για στοίχημα σε απόδοση 3.47 από ελληνική Super League και ισπανική La Liga.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League και στοιχηματικό ενδιαφέρον βρίσκω στο βραδινό παιχνίδι.

Στη Νίκαια δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στον Ιωνικό (21:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) που έρχεται από διπλό στην Κρήτη το περασμένο Σάββατο. Τέσσερα κόρνερ πήρε ο Ιωνικός στην Κρήτη, σε ματς που είχε 10 συνολικά. Στα παιχνίδια του με Άρη και ΑΕΚ, δηλαδή ανώτερους αντιπάλους, είδαμε 9 και 14 κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ σε αντίστοιχες εξόδους πήρε 9 κόρνερ στη Λειβαδιά και 13 στο εκτός με τον ΟΦΗ. Το line των 8,5 είναι αρκετά εφικτό σήμερα.

Προγνωστικά La Liga

Στην Ισπανία, κοιτάω προς το 1.85 του combo bet 1 & Νo Goal της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Κάδιθ (22:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ). Αναμένω συμμάζεμα και προσοχή αμυντικά από την ομάδα του Αντσελότι, μετά τα τρία γκολ που δέχτηκε από τη Βαγιεκάνο λίγες ημέρες πριν. Η Κάδιθ μετά τους 4 βαθμούς στα δύο τελευταία θα είναι κάπως πιο χαλαρή, ενώ ούτως ή άλλως δεν είναι ομάδα που παράγει εύκολα φάσεις εκτός έδρας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λίγα πράγματα σήμερα, στη σούμα. Μια δυάδα με Ρεάλ Μαδρίτης και ΠΑΟΚ, σε μια χαλαρή Πέμπτη πριν την προετοιμασία για το τελευταίο ΣΚ προ του μεγάλου γεγονότος της χρονιάς, του Μουντιάλ!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιωνικός – ΠΑΟΚ: Over 8,5 κόρνερ (απόδοση 1.81), 21:30
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Κάδιθ: 1 & Νο Goal (απόδοση 1.90), 22:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ