ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ρίσκο με το 2.20 στο Μπελενένσες - Σπόρτινγκ

Ο Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πανηγυρίζει γκολ στο Champions League κόντρα στη Ντόρτμουν
Ο Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Με το ηθικό στα ύψη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Μπελενένσες. Ποντάρισμα σε επιλογή του 2.20.

Πίσω στην πραγματικότητα για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία κατέκτησε το δεύτερο σερί Λιγκ Καπ, αλλά τώρα καλείται να συνεχίσει το κυνήγι της πρωτοπόρου Πόρτο. Ήταν επιβλητική στον τελικό κόντρα στην Μπενφίκα, επικράτησε δίκαια 2-1. Έκανε σπουδαία εμφάνιση, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να επικρατήσει παρότι βρέθηκε στο 22’ πίσω στο σκορ. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και άπαντες πιστεύουν πως η μάχη του τίτλου δεν έχει τελειώσει. Οι Λέοντες είναι δεύτεροι και στο -9 από την Πόρτο με ένα ματς λιγότερο. Ο Αμορίμ πάντως για απόψε έχει ανακοινώσει αλλαγές, καθώς οι παίκτες τα έδωσε όλα κόντρα στην Μπενφίκα.

Η Μπελενένσες (22:45 COSMOTE SPORT 9, , LIVE από το SPORT24 ) παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας και δύσκολα θα σώσει την παρτίδα. Παλεύει τα ματς, αλλά της λείπει και η τύχη σε παιχνίδια που τη χρειάζεται, ενώ το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό. Δεν έχει σκοπό πάντως να τα παρατήσει. Στο τελευταίο χρονικά ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μαρίτιμο, σ’ ένα ματς που έπιασε θετική απόδοση, αν και λίγο έλειψε να χάσει τελείως το παιχνίδι. Περιμένει από τους παίκτες του Καρβάλιο να τα δώσουν όλα απόψε, ενώ από το ματς κόντρα στη Μαρίτιμο δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπελενένσες πάει ξεκούραστη στο ματς, αφού έχει να αγωνιστεί από τις 23/01. Είχε καιρό να οργανωθεί για αυτό το ματς. Καταφέρνει να σκοράρει ακόμα και στην κακή βραδιά της, ενώ ορισμένα αποτελέσματα την αδικούν. Ενθουσιασμός επικρατεί στη Σπόρτινγκ μετά από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, ωστόσο θα πάει και με ροτέισον απόψε, ενώ τις επόμενες δύο εβδομάδες έχει να αντιμετωπίσει Φαμιλακάο (μέσα), Πόρτο (εκτός), Μάντσεστερ Σίτι (μέσα). Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς επίσης έχουν γκολ. Τα 5/8 τελευταία έληξαν Goal/Goal, ενώ η Σπόρτινγκ μπορεί να είναι εξαιρετική επιθετικά, αλλά μετράει τρία σερί Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπελενένσες - Σπόρτινγκ: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 22:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ