TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ρονάλντο μέχρι να σβήσει... ο ήλιος

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during a round of sixteen match between Portugal and Slovenia at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Monday, July 1, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε ματς κόντρα στην Σλοβενία για τους 16 του Euro 2024 | 1 Ιουλίου 2024 @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Η Πορτογαλία είχε κακή εικόνα στο Euro της Γερμανίας. Μπορεί να έφτασε μέχρι τον προημιτελικό όπου και αποκλείστηκε από τη Γαλλία, αλλά γενικά δεν έπεισε με όσα κατέθεσε στα γήπεδα. Ο Μαρτίνεθ εγκλωβίστηκε στη χρησιμοποίηση του Ρονάλντο, όλη η ομάδα έπαιζε για τον 39χρονο σούπερ σταρ, ο οποίος όμως ούτε δίχτυα βρήκε, ούτε ιδιαίτερα επιδραστικός για το σύνολο ήταν.

Κι ενώ το θέμα σχολιάστηκε αρνητικά σε όλο τον πλανήτη, ο Κριστιάνο παραμένει στις κλήσεις και θα ηγηθεί της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην Κροατία για το Nations League. Παταγώδης ήταν η αποτυχία για τους Κροάτες στο Euro, πρόωρος αποκλεισμός και ξεκάθαρο μήνυμα για το τέλος εποχής μιας ομάδας που πέτυχε σπουδαία πράγματα. Ο Ντάλιτς συνεχίζει στον πάγκο και για την ώρα δεν έχει επιλέξει βαθιά ανανέωση, Μπρόζοβιτς, Βίντα είναι αυτοί που δεν κλήθηκαν, όπως και οι τραυματίες, Μάγιερ και Γιουράνοβιτς.

Πιο συμπαγής η Ελβετία

Η Δανία επιχειρεί ανανέωση μετά την μέτρια παρουσία στο Euro (αποκλείστηκε στα νοκ άουτ από την Γερμανία), ο Χιούλμαντ παραιτήθηκε, στη θέση του ανέλαβε ο Βίγκχορστ, αλλά λόγω ενός θέματος υγείας, δεν θα καθίσει στον πάγκο, θα τον αντικαταστήσει ο Λαρς Κνούντσεν, ο οποίος βρίσκεται στο επιτελείο από τον Μάρτιο.

Οι Κιάερ και Ντιλένι αποσύρθηκαν, κάποιοι άλλοι έμπειροι δεν κλήθηκαν, γενικά θα δούμε ένα ρόστερ με αλλαγές. Η Ελβετία είχε μια επιτυχημένη πορεία, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, εκεί η Αγγλία στάθηκε πιο τυχερή. Ο Μουράτ Γιακίν έκανε καλή δουλειά, ανανέωσε το συμβόλαιό του, επιχειρεί μια μικρή ανανέωση, ωστόσο τα αστέρια Εμπολό, Βάργκας, Ζακάρια, Ακάντζι θα συνεχίσουν να σηκώνουν το βάρος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Nations League αντιμετωπίζεται λίγο πιο χαλαρά από τις μεγάλες ομάδες, οι προπονητές κάνουν και πιο εύκολα δοκιμές. Θεωρώ πως θα πάμε σε μια τέτοια λογική στο ζευγάρι Πορτογαλία – Κροατία, περιμένω γκολ και από τις δύο, η απόδοση στο 1.93.

Η Δανία άλλαξε προπονητή, αλλά αυτός δεν θα καθίσει στον πάγκο στο πρώτο επίσημο ματς. Η Ελβετία από την άλλη, δεν έχει λόγους να αλλάξει πράγματα σε σχέση με όσα έδειξε στο Euro, της δίνω καλές πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα στην Κοπεγχάγη, επιλέγω Χ2 & over 1.5 στο 2.32.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία - Κροατία: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 21:45
  • Δανία - Ελβετία: Χ2 & over 1.5 (απόδοση 2.32), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ