BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά η Μπαρτσελόνα

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring the opening goal against Villarreal during a Spanish La Liga soccer match at the La Cerámica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Sept. 22, 2024. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring the opening goal against Villarreal during a Spanish La Liga soccer match at the La Cerámica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Sept. 22, 2024. (AP Photo/Alberto Saiz) @2024 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τους βραδινούς αγώνες σε Ιταλία και Ισπανία.

Γεμάτο αγώνες και αυτό το Σαββατοκύριακο με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Έχουμε εντοπίσει δύο σημεία που αξίζουν την προσοχή μας από την Ιταλία και την Ισπανία σε ελκυστικές αποδόσεις.

Ξεκινάμε από την Ιταλία και την αναμέτρηση της Μπολόνια με την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, πληρώνοντας αφενός την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Ιταλιάνο αντί του Μότα, αφετέρου την παρουσία τους και στο Champions League, οπότε προσπαθούν να χωρέσουν… δυο καρπούζια σε μια μασχάλη. Επιθετικά πάντως είναι καλή η Μπολόνια και έχει λύσεις, όμως αμυντικά το πρόβλημα στα τελευταία παιχνίδια είναι μεγάλο και δέχεται φάσεις με χαρακτηριστική ευκολία.

Τέτοια αμυντικά προβλήματα αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της Αταλάντα. Βέβαια και η ίδια οφείλει να ανασυνταχθεί άμεσα, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από την Κόμο με 3-2. Οι Μπεργκαμάσκι έχουν διατηρήσει αναλλοίωτη την φιλοσοφία τους όλα αυτά τα χρόνια, έχοντα μία εκπληκτική επιθετική λειτουργία, όμως αμυντικά… μπάζουν νερά. Κόντρα στην Κόμο δέχθηκαν 3 γκολ, ενώ και σε όλα τα παιχνίδια της Serie A μέχρι στιγμής έχουν δεχθεί γκολ. Μάλιστα, με τον επόμενο αγώνα για το Champions League να πλησιάζει, δεν αποκλείουμε και rotation, οπότε ίσως υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αμφότερες οι ομάδες είναι καλές επιθετικά, αλλά προβληματίζουν αμυντικά. Πού μας οδηγεί αυτή η σκέψη; Στα γκολ και συγκεκριμένα στο Over 2,5. Δεν περιμέναμε να δούμε παιχνίδι της Αταλάντα να έχει το Over 2,5 σε απόδοση 1.99, οπότε θα το τιμήσουμε και με το παραπάνω.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Οσασούνα με την Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα συνεχίζουν απτόητοι την πορεία τους ως τώρα στο πρωτάθλημα, παραμένοντας η μοναδική ομάδα στην Α’ Ισπανίας που μετράει το απόλυτο (7/7). Το μοναδικό ζήτημα είναι πως αυξάνονται οι τραυματισμοί (8 το σύνολο τώρα), όμως η ομάδα του Φλικ δεν… καταλαβαίνει τίποτα. Ακόμα και στο 1-0 επί της Χετάφε μεσοβδόμαδα μπορούσε να έχει βάλει τουλάχιστον 2-3 γκολ ακόμη.

Όσο για την Οσασούνα, δεν μπορούμε να πούμε πως το ξεκίνημα είναι κακό. Προβληματίζει, βέβαια, αμυντικά, έχοντας δεχθεί 11 γκολ σε 7 αγώνες. Στα αρνητικά για την ίδια πάντως είναι η παράδοση στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να μετρούν 3/4 νίκες στην Παμπλόνα. Στα μάτια μας, η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση να προσθέσει άλλη μία. Θα πάμε, λοιπόν, στο διπλό στο safe 1,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΤΑ1 – 28/9, 21:45 – Οσασούνα – Αταλάντα: Over 2.5 (Απόδοση: 1.99)
  • ΙΣΠ1 – 28/9, 22:00 – Οσασούνα – Μπαρτσελόνα: 2 (Απόδοση: 1.50)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ