BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σαββατιάτικα over που καλοπληρώνουν

Ο Τζέιμι Βάρντι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ
Ο Τζέιμι Βάρντι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ @ 2024 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Στα γκολ ρίχνει το βάρος το BetMarket.gr και έχει εντοπίσει τα καλύτερα Over της ημέρας σε ελκυστικές αποδόσεις!

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Λέστερ με την Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι στην επιστροφή τους στην Premier League έχουν καλό ρυθμό και γρήγορο τέμπο στα πρώτα παιχνίδια τους, αν και η άμυνα τους καταστρέφει ό,τι… χτίζει επιθετικά. Από ήττα και μάλιστα εντός έδρας από την Άρσεναλ προέρχεται η Άστον Βίλα, ενώ εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι δεν σκόραρε, πράγμα που δεν συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο Villa Park. Η λογική λέει πως θα ψάξει κάποιο ξέσπασμα σήμερα, με το στυλ της έτσι και αλλιώς να είναι επιθετικογενές.

Με βάση τα παραπάνω δημιουργούνται καλές συνθήκες για γκολ και αν μπει νωρίς ένα τέρμα είναι πιθανό να μετατραπεί σε ροντέο ο συγκεκριμένος αγώνας και να ξεφύγει σε σκορ. Θα πάμε λοιπόν με το Over 3,5 σε απόδοση 2,85.

Συνεχίζουμε με την βραδινή αναμέτρηση της Γαλλίας ανάμεσα στην Τουλούζ και τη Μαρσέιγ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 2-2 κόντρα στη Ρεμς, με αποτέλεσμα να έχουν την πρώτη απώλεια βαθμών. Κρατάμε πάντως σαν στοιχείο το γεγονός πως δημιούργησε πολλές φάσεις, όμως αμυντικά δεν έπεισε και δέχθηκε δύο εύκολα γκολ. Σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι προσπαθεί να διαμορφώσει την ταυτότητα της ομάδας του. Εκτός είναι ο Μπαλέρντι με αποτέλεσμα να μεγαλώνει το αμυντικό πρόβλημα. Η Τουλούζ από μεριάς της μετράει 2 ισοπαλίες μέχρι τώρα και μπορεί να έχει πετύχει μόλις 1 γκολ, δημιουργεί όμως καλές ευκαιρίες, με βάση και τα xGoals. Περιμένουμε να δούμε ένα ματς με ρυθμό και γκολ όπως κάθε παιχνίδι των φιλοξενούμενων έως τώρα. Το Over 2.5 έχει απόδοση 1,80.

Κλείνουμε με ένα πέρασμα από την Ισπανία και την αναμέτρηση της Βαλένθια με την Βιγιαρεάλ. Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα ανάμεσα σε δύο ομάδες που παρουσιάζουν μεγάλη ανισορροπία στις αμυντικές και επιθετικές γραμμές τους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα παιχνίδια τους σε μεγάλο βαθμό ανοίγουν σε γκολ. Κάτι τέτοιο περιμένουμε να συμβεί και απόψε και θα στηρίξουμε το Over 2.5, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 4/6 μεταξύ τους ματς στο «Μεστάγια».

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΓΓΠ – 31/8, 17:00 – Λέστερ – Άστον Βίλα: Over 3.5 (Απόδοση: 2,85)
  • ΓΑΛ1 – 31/8, 22:00 – Τουλούζ – Μαρσέιγ: Over 2.5 (Απόδοση: 1,80)
  • ΙΣΠ1 – 31/8, 22:30 – Βαλένθια – Βιγιαρεάλ: Over 2.5 (Απόδοση: 1,80)

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε μελετημένα προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ