FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Σαββατιάτικο παρολί στο 16,50

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε © 2024 / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του Freetips247.com είναι από ένα παρολί σαββατιάτικων αγώνων που φτάνει το 16,50.

Δράση έχουμε στα κορυφαία και μη πρωταθλήματα όλου του κόσμου και έχουμε εντοπίσει πέντε πολύ ενδιαφέροντα σημεία για σήμερα.

Ξεκινάμε από την Premier League και την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Γουλβς. Οι Κανονιέρηδες διεκδικούν εδώ και μια διετία το πρωτάθλημα και η ομάδα του Αρτέτα δείχνει ικανή για την υπέρβαση και αποτελεί και φέτος την μεγάλη αντίπαλο της Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο. Αποκτήθηκε ο διεθνής Ιταλός στόπερ Καλαφιόρι, ενώ αποχώρησε ο Σμιθ Ρόου. Παραμένουν στο ρόστερ οι Σαλιμπά, Ράις, Σάκα, Χάβερτς και Έντεγκααρντ. Όσο για την Γουλβς, τερμάτισε πέρυσι στην 14η θέση λόγω της κατάρρευσης της στον δεύτερο γύρο. Πλήγμα η παραχώρηση έναντι 60 εκατ. ευρώ του δεξιού εξτρέμ Πέδρο Νέτο με προορισμό την Τσέλσι. Στόχος για φέτος δεν είναι άλλος από το να τερματίσει στο πρώτο μισό της τελικής βαθμολογίας. Η Άρσεναλ διαθέτει την ποιότητα και με τους αυτοματισμούς της στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί στην Premier League συνδυάζοντας νίκη με Over. Ο άσος με το over 2,5 έχει απόδοση 1,60.

Συνεχίζουμε με τη μάχη του Βόλου με τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι έκαναν πολλές αλλαγές και φέτος στο ρόστερ τους. Χαρακτηριστικό είναι πως αποχώρησαν οι Άλχο (μπακ), Λούνα (στόπερ) και Σιέλης (στόπερ), αν και ήρθαν ποιοτικοί παίκτες όπως οι Βιγιαφάνιες (μεσοεπιθετικός), Άλτμαν (επιθετικός), Μίλετιτς (στόπερ) και Κορέα (στόπερ).

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος. Διατήρησε τον γκολτζή Ελ Κααμπί, όχι όμως και τους Όρτα, Κάρμο, ενώ στον αέρα είναι η παραμονή του Ποντένσε. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ διαθέτει την ποιότητα για να καταβάλει τον Βόλο στην πρεμιέρα. Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν προβλήματα στην προετοιμασία και δεν αποκλείεται το ματς να αναδείξει και Over. Το 2 και over 2,5 έχει απόδοση 1,70.

Πάμε στην Γαλλία και τη μάχη της Μπρεστ με τη Μαρσέιγ. Η περσινή έκπληξη της σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση και θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στο Champions League. Το κακό είναι πως έχασε βασικότατους παίκτες όπως οι Μπρασιέ (μπακ), Ντουμπιά (μέσος), Σατριανό (επιθετικός), Μουνιέ (επιθετικός). Η Μαρσέιγ από την άλλη έδωσε τα κλειδιά στον Ντε Τσέρμπι με στόχο μια πορεία πρωταθλητισμού. Αποκτήθηκαν οι Κορνέλιους (αμυντικός), Καρμπόνι (μέσος), Χόιμπιεργκ (μέσος), Γκρίνγουντ (μέσος), Κονέ (μέσος), Μπρασιέ (αμυντικός). Η Μαρσέιγ θέλει να κάνει την ιδανική εκκίνηση έχοντας προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της, ωστόσο η Μπρεστ έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και μπορεί να βάλει δύσκολα. Η επιλογή μας θα είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1,70.

Μετά από τρεις σερί σεζόν στη Serie B, η Πάρμα επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου κατακτώντας την πρώτη θέση. Παραμένει στον πάγκο ο Φάμπι Πέκια, ενώ διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού. Το ξεκίνημα της σεζόν πάντως δεν ήταν καλό, γνωρίζοντας πρόωρο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Παλέρμο (0-1). Από την άλλη πλευρά η Φιορεντίνα, έχασε στον τελικό του Conference League από τον Ολυμπιακό, όμως χάρη στο καλό φίνις που έκανε πέρυσι τερμάτισε 8η στη Serie A και για τρίτη διαδοχική χρονιά θα πάρει μέρος στο Conference League. Ο Ραφαέλε Παλαντίνο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και έχει να διαχειριστεί ένα κενό ρόστερ σε άμυνα και κέντρο μιας και αποχώρησαν αρκετοί αμυντικοί και χαφ, ενώ νέο πρόσωπο είναι ο γκολκίπερ Ντε Χέα. Με ενθουσιασμό και ομοιογένεια η Πάρμα, ερωτηματικό η Φιορεντίνα σε ένα ματς όπου μπορούν να βρουν δίχτυα αμφότεροι. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1,70.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Γκεζτέπε με τη Φενέρμπαχτσε. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα με την Αντάλιασπορ, την ώρα που η Φενέρμπαχτσε του Ζοζέ Μουρίνιο επικράτησε στην πρεμιέρα με το φτωχό 1-0 της Ντεμιρσπόρ. Ακολούθησε ο αποκλεισμός στον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League μετά το 1-1 στο Σουκρού Σαράτσογλου με τη Λιλ. Υπάρχει πίεση στα Καναρίνια που καλούνται να δείξουν χαρακτήρα απέναντι στην Γκέζτεπε. Περιμένουμε αντίδραση χωρίς ευρύ σκορ, γι’ αυτό και έχει αξία το 2 και Under 3,5 σε απόδοση 2,10.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Άρσεναλ - Γουλβς 1 & Over 2.5 (1.60), 17:00
  • Μπρεστ - Μαρσέιγ G/G (1.70), 18:00
  • Πάρμα - Φιορεντίνα G/G (1.70), 19:30
  • Βόλος - Ολυμπιακός 2 & Over 2.5 (1.70), 20:00
  • Γκέζτεπε - Φενέρμπαχτσε 2 & Under 3.5 (2.10), 21:45

Συνολική Απόδοση: 16.50

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ