BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε χαμηλό σκορ η Ελλάδα

Ο Νικ Καλάθης
Ο Νικ Καλάθης EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Το τελευταίο φιλικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 δίνει απόψε (22/7/24) η Ελλάδα κόντρα στη Σερβία και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Ελάχιστες μέρες μετράμε πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του 2024 και τα μάτια μας είναι στραμμένα στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ. Η Ελλάδα δίνει το τελευταίο της φιλικό πριν το τουρνουά, απέναντι δευτεραθλήτρια κόσμου Σερβία. Το Betmarket.gr σας προφέρει τα δικά του προγνωστικά.

Μαζεμένη πρόβα τζενεράλ

Η Σερβία συνεχίζει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και το ρόστερ της διαθέτει τρομερή ποιότητα. Προφανώς, ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο ηγέτης της ομάδας, όμως στο ίδιο ρόστερ υπάρχουν οι Μίτσιτς, Ποκουσέφσκι, Μιλουτίνοφ, Αβράμοβιτς και Πετρούσεφ. Σαφώς έχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, αλλά στα φιλικά μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Από την άλλη, η Ελλάδα κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο δεν ήταν καλή. Βέβαια, έπαιξε με απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Καλάθης, Λαρεντζάκης, Κώστας και Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, όσον αφορά τον σέντερ της «γαλανόλευκης» θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας για την Γαλλία. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Καλάθης θα ταξιδέψει μόνος του την ημέρα του αγώνα στο Βελιγράδι προκειμένου να ολοκληρώσει τις θεραπείες του. Ο έμπειρος guard λοιπόν, δεν θα είναι στο 100%, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Περιμένουμε από τον Βασίλη Σπανούλη να προφυλάξει κάποιους παίκτες ενόψει των επίσημων αγώνων.

Το σημείο

Σαφώς είναι ένα πολύ δυνατό crash test ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Όμως, ο Βασίλης Σπανούλης θέλει να είναι όλοι στο 100% στους ομίλους της διοργάνωσης. Επομένως, δεν θα πιέσει όσους είχαν θέματα τραυματισμού αυτόν τον μήνα. Γι’ αυτό και δεν περιμένουμε μεγάλο σκορ από πλευράς «επίσημης αγαπημένης». Το σημείο μας λοιπόν, είναι το under 79.5 της Ελλάδας σε απόδοση 1,91.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΔΦ – 21/7, 21:00 – Σερβία – Ελλάδα: Ελλάδα Under 79.5 πόντοι (απόδοση 1,91)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ