BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σημεία με ελληνικό ενδιαφέρον στο 1.83

Μπάλες σε αγώνα του Αλμωπού Αριδαίας
Μπάλες σε αγώνα του Αλμωπού Αριδαίας INTIME SPORTS

Το Betmarket.gr έχει ξεχωρίσει δύο σημεία από τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε αποδόσεις του 1,83 και με ελληνικό ενδιαφέρον.

Προκριματικά Europa και Conference League έχει το μενού στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και το BetMarket.gr έχει ξεχωρίσει δύο σημεία.

Μάριμπορ – Μπότεφ Πλόβντιβ

Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο η Μάριμπορ έπειτα από την ήττα με 2-1 στη Βουλγαρία. Δέχθηκε το πρώτο γκολ μόλις στο 9’ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα της Βουλγαρίας διπλασίασε τα τέρματά της και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Η Μάριμπορ είναι πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, αφού συμμετέχει συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο, η τελευταία φορά που βρέθηκε σε ομίλους ήταν το 2017.

Ως κυπελλούχος Βουλγαρίας συμμετέχει η Μπότεφ Πλόβντιβ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έπειτα από 7 χρόνια. Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η επιστροφή της στην Ευρώπη, μετά την εντός έδρας νίκη της στο πρώτο ματς. Το ματς στη Σλοβενία τώρα δεν θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση και οφείλει να είναι συγκεντρωμένη για να υπερασπιστεί το σκορ πρόκρισης και να πανηγυρίσει στο τέλος του αγώνα.

Υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς όποια ομάδα πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην επόμενη φάση. Η Μάριμπορ εντός έδρας είναι δυνατή και θα αναγκαστεί να παίξει επιθετικά μετά την ήττα στο πρώτο ματς. Από την άλλη, η Μπότεφ Πλόβντιβ μπορεί να γίνει απειλητική. Αναμένουμε ένα ματς που θα πάει σε υψηλό σκορ. Το Over 2,5 σε απόδοση 1.83.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ντέρι Σίτι – Μαγκπάις

Απρόσμενη ήττα με 2-0 υπέστη η Ντέρι Σίτι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Γιβραλτάρ. Τώρα παίζει εντός έδρας και οφείλει να παρουσιάσει μία πολύ καλύτερη εικόνα στο γήπεδο αν θέλει να έχει ελπίδες για την ανατροπή. Πάντως στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας κάνει καλή πορεία, αφού είναι στη 2η θέση και στο -3 από την κορυφή. Ισχυρή στα εντός έδρας ματς που έχει ρεκόρ 9-2-2.

Η Μαγκπάις πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και έκανε την έκπληξη με τη νίκη (2-0) στο πρώτο ματς. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον έχει ένα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς υπάρχει και το παιχνίδι στην Ιρλανδία. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να πιέσουν έντονα και η ομάδα του Γιβραλτάρ πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένη για να πάρει την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της.

Δεδομένα είναι καλύτερη ομάδα η Ντέρι αλλά πρέπει να το αποδείξει. Υποτίμησε τη Μαγκπάις στο πρώτο ματς κάτι που δεν πρόκειται να το κάνει ξανά, οπότε έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η επιλογή μας είναι άσος και over 2,5 σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Μάριμπορ – Μπότεφ Πλόβντιβ: Over 2,5 (απόδοση 1.83), 21:15
  • Ντέρι Σίτι – Μαγκπάις: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:45

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ