BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σημεία πενταπλασιασμού από τη μία ήπειρο στην άλλη

Sheffield United's head coach Chris Wilder leaves the field at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Sheffield at the Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 24, 2024. Manchester United won 4-2. (AP Photo/Dave Thompson)
Sheffield United's head coach Chris Wilder leaves the field at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Sheffield at the Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday, April 24, 2024. Manchester United won 4-2. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr σε αποδόσεις έως και το 5,50 από Αγγλία και Εκουαδόρ.

Επιστρέφουν τα εθνικά πρωταθλήματα και τα παιχνίδια συλλόγων και το Betmarket έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές από τη Championship της Αγγλίας αλλά κι ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο από το Εκουαδόρ.

Λιντς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Πολλές και σημαντικές οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η Λιντς. Είναι εκτός λόγω τραυματισμού οι βασικοί μέσοι, Ethan Ampadu και Ilia Gruev, ενώ έλειπαν και πολλοί παίκτες για τα διεθνή ματς, οι οποίοι δεν έχουν προλάβει να κάνουν αρκετές προπονήσεις προπονήσεις, μιας και το ματς είναι Παρασκευή και όχι Σαββατοκύριακο.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση με αήττητη πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα (6-3-0). Βασικό της πλεονέκτημα είναι η σταθερότητα που έχει δείξει στην ανασταλτική της λειτουργία, καθώς έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε έξι συνεχόμενους αγώνες για την Championship. Βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος μαζί με την Σάντερλαντ.

Περιμένουμε τη Λιντς να μπαίνει δυνατά και με επιθετική διάθεση στο ματς για να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Ωστόσο, αντιμετωπίζει μία ομάδα με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και που είναι κίνδυνος θάνατος στην μετάβαση από την άμυνα προς την επίθεση. Το διπλό στην απόδοση 4,10 είναι ιδιαίτερα υψηλό και με βάση την εικόνα της Σέφιλντ έως τώρα στη σεζόν δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κουμπάγια - Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα

Η Κουμπάγια έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα και το ρόστερ της είναι από τα πιο αδύναμα της κατηγορίας κάτι που φαίνεται και στην εικόνα της. Δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα αν συνεχίσει έτσι, αλλά το θετικό είναι πως μπροστά στο κοινό της τουλάχιστον σκοράρει (πέτυχε τουλάχιστον ένα τέρμα στα 4/5 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της), αφού παίζει και πιο επιθετικά από ότι μακριά από αυτό.

Από την άλλη, η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα είναι από τις πιο πιιοτικές ομάδες του Εκουαδόρ, βρίσκεται σε καλή κατάσταση με το σερί της να είναι στο 3-1-1. Ηττήθηκε μόνο το πληρέστερο ρόστερ του θεσμού (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε). Έχει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι όπου δέχεται αρκετές φάσεις και τέρματα ανά ματς (και στις 8 τελευταίες εμφανίσεις της είδε την εστία της να παραβιάζεται). Φυσικά, αυτό δεν τις στοιχίζει γιατί μεσοεπιθετικά διαθέτει μπόλικη ποιότητα και σκοράρει κατά ριπάς (13 τέρματα έχει πετύχει στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της).

Όσον αφορά τα προγνωστικά, η Κουμπάγια χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς βαθμούς και αναμένεται να παραταχθεί επιθετικά, όπως μας έχει συνηθίσει μπροστά στο κοινό της. Η Κατόλικα δεν αλλάζει το άκρως επιθετικό προφίλ της όπου και αν αγωνίζεται και δημιουργούνται προϋποθέσεις για γκολ σε αυτό το ζευγάρι. Επιλογή μας είναι το Goal/Goal πρώτου μέρους (5 σερί μετρά στο πρωτάθλημα), με την συγκεκριμένη επιλογή να προσφέρεται στο 5,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Λιντς - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 4.10), 22:00
  • Κουμπάγια - Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα: Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου (απόδοση 5.50), 23:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ