FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκανδιναβική δυάδα με combo bets

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Με το Copa America και το Euro να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα πριν την διεξαγωγή της ημιτελικής τους φάσης, το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι αρκετά περιορισμένο. Γι’ αυτό το Freetips247.com προτείνει δυάδα από τις σκανδιναβικές χώρες σε απόδοση 3.76.

Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα της Νορβηγίας και την αναμέτρηση του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Μόλντε και Λίλεστρομ. Η Μόλντε πήρε αυτό που ήθελε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρόμσο, καθώς επικράτησε 2-0. Η εμφάνισή της δεν ήταν εντυπωσιακή, εστίασε όμως στο αποτέλεσμα ούσα κυνική και ουσιαστική στις επιθέσεις της. Με αυτή τη νίκη έφτασε τους 24 βαθμούς σε 13 αγώνες και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, 6 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ.

Από την άλλη, η Λίλεστρομ επέστρεψε νικηφόρα μετά την καλοκαιρινή διακοπή, καθώς έστω και δύσκολα επιβλήθηκε 2-1 εντός έδρας της νεοφώτιστης KFUM Όσλο. Μέτρια έως κακή εμφάνιση, ωστόσο μένει στο... τρίποντο με το οποίο έφτασε τους 16 βαθμούς σε 12 αγώνες και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, 6 πόντους κάτω από την 4η προνομιούχο θέση της Ευρώπη, αλλά και 3 πάνω από τη ζώνη των μπαράζ.

Αμφότερες επέστρεψαν με νίκη μετά τη διακοπή. Η Μόλντε είναι θεωρητικά και πρακτικά καλύτερη ως ομάδα, ωστόσο εντός έδρας είναι ασταθής και χωρίς νίκη στα 3 τελευταία ματς (0-2-1). Η Λίλεστρομ εκτός έδρας έχει 4-0-2 και δείχνει καλύτερη απ’ ό,τι εντός έδρας, ενώ σκοράρει με καλή συχνότητα. Χαμηλός ο άσος, πιθανό να ανοίξει το ματς και θα πάμε με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το δελτίο του Freetips247.com κλείνει στη Φινλανδία εκεί όπου η Κουόπιο αντιμετωπίζει την Γκνίσταν. Η γηπεδούχος Κουόπιο προέρχεται από πρόκριση στο Κύπελλο, αφού την Τετάρτη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της EIF με 2-0. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη στο πρωτάθλημα, όπου ηττήθηκε από την Ούλου με 1-0 σκορ.

Η Γκνίσταν έμεινε μακριά από τη νίκη για τέταρτο σερί ματς, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα στην αντίστοιχη περίοδο, αυτή τη φορά εντός από την έτερη νεοφώτιστη EIF με 1-2. Μάλιστα, η ομάδα του Γιούσι Λέπαλαχτι αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 46’. Έτσι, βρέθηκε στην 9η θέση, 4 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Πανίσχυρη εντός η Κουόπιο, με μόλις 1 ήττα φέτος, αυτή από τη Χάκα στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε μπροστά στο κοινό της. Η νίκη-πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο βοήθησε να αλλάξει η ψυχολογία μετά τις 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η Γκνίσταν δεν μπόρεσε να νικήσει την EIF, που έπαιζε με 10 παίκτες. Πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι από το σημερινό. Θα πάμε με το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόλντε - Λίλεστρομ G/G & Over 2.5 (Απόδοση 1.75)
  • Κουόπιο - Γκνίσταν 1 & Over 2.5 (Απόδοση 2.15)

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ