BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκορ και θέαμα στην Ισπανία

Ο Μαρθελίνο στο Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός
Ο Μαρθελίνο στο Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ένα σημείο που διπλασιάζει προκύπτει από το σημερινό ματς της Βιγιαρεάλ με τη Θέλτα και το Betmarket έχει την ανάλυση.

Αν και Δευτέρα σήμερα, στη La Liga ανοίγει απόψε το βράδυ η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην με το Βιγιαρεάλ – Θέλτα και το Betmarket έχει τα δικά του προγνωστικά.

Προγνωστικά Βιγιαρεάλ – Θέλτα

Τρία ματς σε 8 ημέρες

Μία ιδιαίτερη συνθήκη έχει δημιουργηθεί σε αυτό το ματς, καθώς αυτό είναι το τρίτο ματς για τις δύο ομάδες μέσα σε 8 ημέρες, χωρίς μάλιστα να έχουν προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Μαρθελίνο, θα προβεί σε ροτέισον, όπως δήλωσε ο ίδιος. Από την άλλη ο Γιράλδεθ της Θέλτα μοιάζει να μην έχει αποφασίσει ακόμα, ενώ έχει πάρει όλους τους παίκτες στην αποστολή και θα πράξει με βάση την αγωνιστική ετοιμότητα των βασικών. Ο προπονητής των Γαλιθιάνων πιστεύουμε ότι είτε δε θα κάνει αλλαγές, είτε εάν κάνει θα είναι λίγες. Με υποθέσεις, βέβαια, δουλειά σοβαρή δεν μπορεί να γίνει! Γι’ αυτό και δε θα μπλέξουμε με ειδικά στοιχήματα παικτών.

Ροντέο τα παιχνίδια τους

Μέχρι στιγμής έχουν προσφέρει και οι δύο ομάδες πολύ ωραία παιχνίδια στο μάτι με γκολ και θέαμα. Ενδεικτικό είναι ότι και οι τέσσερις αναμετρήσεις τους ήταν Goal/Goal και Over 2,5. Το ίδιο συνέβη και στους 8/10 μεταξύ τους στο Θεράμικα. Σε αυτό έχει 3/3 η Βιγιαρεάλ, ενώ για τη Θέλτα συνέβη αυτό στις 3/5 εξορμήσεις. Υπολογίζοντας ασφαλώς και περσινά 90λεπτα. Η γηπεδούχος σίγουρα θα παίξει με επιθετική διάθεση για να σκοράρει και να νικήσει, ενώ η φιλοξενούμενη δίνει τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα, αλλά ο Γιράλδεθ έχει δείξει ότι δεν φοβάται ομάδες που στα χαρτιά είναι καλύτερες από τη δική του. Επιπλέον, είναι και ο Άσπας στη μέση, ο οποίος... ανεβάζει σφυγμούς όταν βλέπει τους συμπαίκτες του να οπισθοχωρούν.

Έχει αξία τo Goal/Goal & Over 2.5 στο 2,15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 26/08, 22.30 Βιγιαρεάλ – Θέλτα: Goal/Goal & Over 2μ5 (απόδοση 2.15)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ