FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοράρει ο Εμπαπέ σε Bet Builder απόδοσης 13.00

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη μάσκα του στο Euro 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη μάσκα του στο Euro 2024 © 2024 ANDREEA ALEXANDRU / AP IMAGES

Bet Builder από τον πρώτο ημιτελικό του Euro ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία προτείνει το Freetips247.com σε απόδοση 13.00.

Χωρίς καμία αμφιβολία το ζευγάρι Ισπανία - Γαλλία εύκολα θα φάνταζε ως το τελικό ζευγάρι της διοργάνωσης. Πάρα πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και οι αποδόσεις των στοιχηματικών. Η Ισπανία χρειάστηκε ένα γκολ στα χασομέρια της παράτασης για να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Γερμανία, ενώ η Γαλλία χρειάστηκε το δοκάρι του Ζοάο Φέλιξ στη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα του Euro 2024.

Όσον αφορά το Bet Builder θα συμπεριλάβουμε τρία σημεία, με αποτέλεσμα ημιχρόνου, κάρτες και anytime scorer, τα οποία μας δίνουν απόδοση 13.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Bet Builder του Freetips247.com ξεκινάει με την ισοπαλία στο ημίχρονο ανάμεσα σε «Φούρια Ρόχα» και «τρικολόρ». Ματς στο οποίο η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά και επειδή δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με κάποιο τελικό σημείο, θα πάμε στο Χ ημίχρονο, το οποίο είναι μία καλή βάση αν αναλογιστούμε πως στα νοκ άουτ παιχνίδια που προηγήθηκαν επιβεβαιώθηκε άνετα σε όλους τους αγώνες της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Συνεχίζουμε με το Over 4.5. στις κάρτες. Το διακύβευμα της αναμέτρησης είναι τεράστιο και μία θέση στον τελικό θα προκαλέσει μεγάλη επιθυμία στους παίκτες για να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται. Οι δύο ομάδες θα έχουν ως προτεραιότητα να προστατέψουν την εστία τους, πράγμα το οποίο μπορεί να φέρει αρκετά μαρκαρίσματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Τέλος θα επιλέξουμε και έναν anytime scorer στο ματς και πιο συγκεκριμένα θα πάμε στον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα εκτοξεύσει την απόδοση του Bet Builder. O Γάλλος σούπερ σταρ πρέπει να βγει μπροστά κι αν υπάρχει ένα παιχνίδι για να το κάνει ο ημιτελικός κόντρα στην Ισπανία είναι «ταμάμ». Πιστεύουμε πως ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα της «Φούρια Ρόχα» γι' αυτό θα επιλέξουμε να βρει δίχτυα στο ματς.

Το Bet Builder του Freetips247.com

  • Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Χ
  • Σύνολο καρτών: Over 4.5
  • Να σκοράρει: Κ. Εμπαπέ
  • Απόδοση Bet Builder: 13.00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ