FREETIPS247

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σουηδική δυάδα με γκολ και θέαμα

The soccer ball is seen during  Europa League third qualifying round second leg soccer match between Hapoel Tel-Aviv and IFK Goteborg  in Bloomfield stadium Tel Aviv, Israel, Thursday, Aug. 6, 2009. (AP Photo/Ariel Schalit)
The soccer ball is seen during Europa League third qualifying round second leg soccer match between Hapoel Tel-Aviv and IFK Goteborg in Bloomfield stadium Tel Aviv, Israel, Thursday, Aug. 6, 2009. (AP Photo/Ariel Schalit) AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Το Freetips247.com επικεντρώνεται στα δύο παιχνίδια από την Σουηδία και προτείνει δελτίο σε απόδοση 3.02

Ξεκινώντας με την αναμέτρηση της Χάμαρμπι με την Γκέτεμποργκ. Η αποψινή γηπεδούχος βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, καθώς παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία, η οποία ήρθε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Γκάις.

Στην εν λόγω αναμέτρηση η Χάμαρμπι ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ετσι, μετά από την "λευκή" ισοπαλία έφτασε τους 22 βαθμούς και την 5η θέση. Από την άλλη, η Γκέτεμποργκ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τα πατήματά της. Κι αυτό διότι στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, μετράει δύο νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Βάρναμο με 2-0 κι έτσι παρέμεινε στην 13η θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς, έπειτα από 13 αγώνες στο σουηδικό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες της Χάμαρμπι, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις. Ετσι, το σημείο που προτείνει το Freetips247.com είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Και τέλος, η δεύτερη αναμέτρηση που αξίζει το ενδιαφέρον όλων είναι αυτή της Χάλμσταντ με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Οι δύο ομάδες "καίγονται" για τρίποντο μιας και δεν έχουν κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Από τη μία, η Χάλμσταντ μετράει δύο νίκες στα τελευταία έξι ματς, έχοντας παράλληλα και τέσσερις ήττες. Ετσι βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική μάλιστα γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την Μάλμε.

Από την άλλη και η ΑΪΚ Στοκχόλμης βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση. Κι αυτό διότι έχει καταφέρει να γευτεί μόλις μία φορά τη χαρά του τριπόντου στα τελευταία έξι ματς, έχοντας επίσης και πέντε ήττες. Προέρχεται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία την έχουν φέρει στην 10η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 17 βαθμούς και στο -1 από την αποψινή της αντίπαλο. Αξίζει να αναφερθεί ότι στους τελευταίους 10 αγώνες της ΑΪΚ Στοκχόλμης, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ έχει χάσει στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Κάθε φορά που οι δύο ομάδες κοντράρονται προσφέρουν πάντως γκολ και θέαμα και γι’ αυτό θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ: Over 2.5 (απόδοση 1.78), 20:00

  • Χάλμσταντ – ΑΪΚ Στοκχόλμης: Over 2.5 (απόδοση 1.70), 20:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ