ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Στα μέτρα της Πατσούκα το 1.81

Ο Κέβιν Άλβαρεζ της Πατσούκα κόντρα στον Τζόναταν Ροντρίγκεζ της Κρους Ασούλ σε ματς πρωταθλήματος
Ο Κέβιν Άλβαρεζ της Πατσούκα κόντρα στον Τζόναταν Ροντρίγκεζ της Κρους Ασούλ © 2021 GINNETTE RIQUELME/ASSOCIATED PRESS

Η Πατσούκα φιλοξενεί την Μασατλάν για την έβδομη αγωνιστική του Κλαουσούρα στο Μεξικό σε μια αναμέτρηση που προκύπτει ποντάρισμα του 1.81.

Προσπαθεί να ρολάρει η Πατσούκα και ολοένα και περισσότερο ανεβάζει την απόδοσή της. Έκανε μεγάλη εμφάνιση παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα και επικράτησε εκτός έδρας 3-1. Προηγήθηκε στο 40’ με 2-0, πιέστηκε, μείωσε η γηπεδούχος στο 55’, αλλά με τον Γκουζμάν πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 75’, Αυτή ήταν το τρίτο παιχνίδι στη σειρά που δεν χάνει η Πατσούκα και τρέχει 4-1-1 ρεκόρ. Βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του Κλαουσούρα με 13 βαθμούς ύστερα από έξι αγωνιστικές και στο -1 από την πρωτοπόρο Πουέμπλα.

Το αποψινό ματς κόντρα στη Μασατλάν που βρίσκεται στη 13η θέση με 6 βαθμούς ύστερα από ισάριθμες αγωνιστικές είναι στα μέτρα της οικοδέσποινας. Η Μασατλάν έδειξε ότι έχει δουλειά μπροστά της, αφού μετά τις δύο σερί νίκες δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Κερέταρο εκτός έδρας και έχασε 2-0, έχοντας παθητική στάση σε μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πατσούκα είναι ανώτερη ποιοτικά, δημιουργεί πληθώρα ευκαιριών, ανοίγει τα ματς της και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται. Η Μασατλάν εκτός έδρας δεν βλέπεται, ενώ έχει χάσει και στα τρία φετινά ματς στον δρόμο, δεχόμενη μάλιστα τουλάχιστον δύο γκολ. Στο 1.81 το συνδυαστικό στοίχημα 1 & over 1,5 για την ομάδα του Γκιγιέρμο Αλμάδα. Και τις τέσσερις φετινές νίκες της φέτος, τις συνδύασε με over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πατσούκα - Μασατλάν: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.81), 03:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ