ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στα παπούτσια του Λεβαντόβσκι ο Φεράν Τόρες

Ο Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Πόρτο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τετάρρτη 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Πόρτο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ντραγκάο", Πόρτο | Τετάρρτη 4 Οκτωβρίου 2023 © 2023/LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι σε La Liga και Serie A αντίστοιχα.

Επικίνδυνη έξοδο στη Γρανάδα για την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της La Liga (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Οι μπλαουγκράνα κατάφεραν να κερδίσουν την Τετάρτη στο Πόρτο με 1-0 για τη 2η αγωνιστική του Champions League και έβαλαν πλώρη για την πρώτη θέση του ομίλου τους. Η νίκη πάντως ήρθε πολύ δύσκολα. Η ομάδα του Τσάβι προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου και στο δεύτερο μέρος χρειάστηκε μία μεγάλη επέμβαση του Κουντέ και δύο αποκρούσεις του Τερ Στέγκεν για να κρατήσει το προβάδισμά της.

Από την αρχή της σεζόν, η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη 10 επίσημα παιχνίδια (8-2-0). Έχει στραβοπατήσει μόνο στις έδρες της Χετάφε (0-0) και της Μαγιόρκα (2-2). Στην τελευταία της αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κέρδισε οριακά με 1-0 τη Σεβίλλη στο Μονζουίκ.

Η Γρανάδα έρχεται από το εντυπωσιακό 3-3 στην Αλμερία. Παρότι βρέθηκε κάτω με 3-0 στο α' ημίχρονο κι έχασε πέναλτι στο 57' για να μειώσει σε 3-1, τελικά έβαλε τρία γκολ σε 20 λεπτά (66'-86') και στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε κλασική ευκαιρία (δοκάρι) για την ολική ανατροπή!

Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ μπορεί να έχει μόνο μία νίκη στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, ωστόσο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της εντός έδρας κράτησε στο 1-1 την Μπέτις. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι στην τελευταία επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στο Λος Κάρμενες, οι Καταλανοί είχαν κολλήσει πρόπερσι στην ισοπαλία (1-1).

Το αποψινό παιχνίδι αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη επικινδυνότητα, λόγω της απουσίας του Λεβαντόβσκι, ο οποίος τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Το θετικό για την Μπάρτσα είναι ότι μπήκε στη θέση του ο Φεράν Τόρες και σημείωσε το νικητήριο γκολ κόντρα στην Πόρτο. Ο Ισπανός φορ θα κληθεί κι απόψε να μπει στα παπούτσια του Λέβα. Φέτος έχει σημειώσει τρία γκολ στη La Liga με Βιγιαρεάλ, Μπέτις και Κάδιθ.

Στο 2.10 το anytime του Φεράν Τόρες κόντρα στη Γρανάδα. Απέναντί της είχε σκοράρει και τη σεζόν 2019/20, όταν έπαιζε ακόμη στη Βαλένθια.

Αρχίζει να θυμίζει "κανονική" Νάπολι

Στη Serie A, η Νάπολι υποδέχεται τη Φιορεντίνα σε μία αναμέτρηση που θεωρητικά υπόσχεται γκολ και θέαμα (21:45 Cosmote 3HD, Live από το SPORT24). Η Νάπολι έχασε την Τρίτη στο "Αρμάντο Μαραντόνα" με 3-2 από τη Ρεάλ για το Champions League, ωστόσο με την εμφάνισή της επιβεβαίωσε πως σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας ήταν απόλυτα ανταγωνιστικοί απέναντι στη "βασίλισσα" κι άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία. Τελικά, το ματς κρίθηκε με ένα μακρινό σουτ του Βαλβέρδε, που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στην πλάτη του Μερέτ, ο οποίος χρεώθηκε άθελά του με ένα άτυχο αυτογκόλ.

Ζητούμενο τώρα για τους παρτενοπέι είναι η τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, προκειμένου να πλησιάσουν στο -4 την πρωτοπόρο Μίλαν. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της για τη Serie A, με Λέτσε και Ουντινέζε, η ομάδα του Ρουντί Γκαρσιά σημείωσε συνολικά οκτώ γκολ κι άρχισε να θυμίζει κάπως την ομάδα που πέρυσι σάρωσε τους πάντες εντός συνόρων.

Στον αντίποδα, η Φιορεντίνα έρχεται από το εντός έδρας 2-2 με τη Φερεντσβάρος για το Conference League. Οι "βιόλα" για ακόμη ένα ματς ήταν ασταθείς αμυντικά και βρέθηκαν να κυνηγούν δύο γκολ. Τελικά κατάφεραν να σώσουν το βαθμό, ισοφαρίζοντας με τον Ικονέ στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο είναι αήττητη έξι σερί επίσημα ματς (3-3-0), ωστόσο από την αρχή της σεζόν σε 11 αγώνες έχει δεχθεί συνολικά 15 γκολ και έχει κρατήσει το μηδέν μόλις τρεις φορές με Ραπίντ, Ουντινέζε και Κάλιαρι. Ειδικά κόντρα στην Ουντινέζε τα κατάφερε κατά τύχη, αφού τα xGoals σε εκείνο το ματς ήταν 2,40-0,28!

Εν ολίγοις, η άμυνα της Φιορεντίνα δεν προσφέρει φέτος καμία εγγύηση, επομένως ο άσος στο 1.60 έχει δικαιολογημένα τον πρώτο λόγο και μπορεί να φτάσει πάνω από το 1.85 με Over 1,5. Η Νάπολι έχει κάνει πέντε νίκες φέτος, όλες με Over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Φιορεντίνα: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.87), 21:45
  • Γρανάδα – Μπαρτσελόνα: Φεράν Τόρες Anytime (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ