BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Στη Γουαδαλαχάρα ως το 2,50

Anna Karolina Schmiedlova, of Slovakia, returns a shot to Clara Tauson, of Denmark, during the first round of the U.S. Open tennis championships, Tuesday, Aug. 27, 2024, in New York. (AP Photo/Matt Rourke)
Anna Karolina Schmiedlova, of Slovakia, returns a shot to Clara Tauson, of Denmark, during the first round of the U.S. Open tennis championships, Tuesday, Aug. 27, 2024, in New York. (AP Photo/Matt Rourke) © 2024 MATT ROURKE/ASSOCIATED PRESS

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr είναι από το τουρνουά της Γουαδαλαχάρα με δύο σημεία σε υψηλές αποδόσεις.

Παράπονο δεν έχετε από την παρουσία μας στο US Open. Σχεδόν όλα τα σημεία που προτείναμε, πέρασαν, οπότε δεν έχουμε παρά να αφήσουμε αυτό το Grand Slam πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες!

Το βάρος μας θα πέσει στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, εκεί όπου η τελευταία κάτοχος του τίτλου, Μαρία Σάκκαρη, απουσιάζει λόγω του προβλήματος τραυματισμού που την ταλαιπωρεί και την άφησε εκτός συνέχειας στο US Open.

Το πρώτο μας σημείο, λοιπόν, έρχεται από την αναμέτρηση της Κλάρα Μπιρέλ με την Ένα Σιμπαχάρα, δύο τενίστριες που το πάλεψαν για τα δεδομένα τους στο US Open. Η αλήθεια είναι πως αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση φτάνοντας εδώ και ελπίζουν να κάνουν μία καλή πορεία στο 500άρι της Γουαδαλαχάρα. Ακριβώς επειδή έφτασαν ως εδώ δίνοντας προκριματικά, περιμένουμε ένα κλειστό ματς, μιας και καμιά τους δεν θέλει να μείνει εκτός συνέχειας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι λογικά θα δούμε ένα τρίσετο ματς. Όσο πιο κλειστό είναι το παιχνίδι με κόντρες συνεχώς μεταξύ τους, τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να δούμε τρία σετ. Θα ποντάρουμε, λοιπόν, στο τρίσετο σε απόδοση 2,40.

Και το δεύτερο σημείο μας είναι από την Γουαδαλαχάρα και αυτή τη φορά είναι από το παιχνίδι της Μαρίνα Στάκουσιτς με την Καρολίνα Σμιέντλοβα. Η Σμιέντλοβα είναι ξεκάθαρο φαβορί στο συγκεκριμένο ματς, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν τα τρομερά πράγματα που έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε θέλει να διατηρήσει ψηλά τις προσδοκίες. Βέβαια, άλλο το παιχνίδι στις σκληρές επιφάνειες και άλλο αυτό στο χώμα. Για αυτόν τον λόγο οι τιμές της νίκης της μοιάζουν λίγο επίφοβες, αφού η Στάκουσιτς θα έχει ευκαιρίες να της δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.

Και εδώ πάντως με βάση τα παραπάνω δεδομένα περιμένουμε ένα κλειστό ματς. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι και εδώ τα τρία σετ σε απόδοση 2,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουαδαλαχάρα (Γ) - 10/9 - 22:00 - Μπιρέλ - Σιμπαχάρα: Τρία σετ (Απόδοση: 2.40)
  • Γουαδαλαχάρα (Γ) - 11/9 - 01:00 - Στάκουσιτς - Σμιέντλοβα: Τρία σετ (Απόδοση: 2.50)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές για τα κορυφαία αθλήματα του πλανήτη!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ