ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Στο 3.10 το combo με τον δεύτερο σκόρερ της Μπάγερν

Ο Λιρόι Σανέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League, στο Μόναχο
Ο Λιρόι Σανέ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League © 2021 MATTHIAS SCHADER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν ζορίστηκε στο πρώτο ματς με τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, μέσα στο Μόναχο ωστόσο είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν φιλοξενεί απόψε στο Μόναχο την Σάλτσμπουργκ στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους 16 του Champions League (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Στο πρώτο ματς, οι πρωταθλητές Αυστρίας ήταν απόλυτα ανταγωνιστικοί, ωστόσο το τελικό 1-1 τους άφησε μία πικρή αίσθηση, αφού ισοφαρίστηκαν στο 90'.

Η Μπάγερν παραμένει ασφαλώς το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, σε τιμές κάτω του 1.10 κατά μέσο όρο. Άλλωστε, το ρεκόρ της στη φάση των 16 είναι 13-4. Τις τελευταίες δέκα φορές που οι Βαυαροί έπαιξαν στη συγκεκριμένη φάση, αποκλείστηκαν μόνο μία φορά, το 2019 από τη Λίβερπουλ, η οποία μετέπειτα κατέκτησε το τρόπαιο.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπάγερν - Σάλτσμπουργκ

Στο πρώτο παιχνίδι, στη Red Bull Arena, το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν, σημείωσε ο Κίνγκσλεϊ Κομάν. Εξίσου δραστήριος όμως ήταν και ο Λιρόι Σανέ. Ο διεθνής Γερμανός μεσοεπιθετικός είχε τέσσερις τελικές και δύο πολύ καλές στιγμές για να σκοράρει.

Το Σάββατο, στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν για το γερμανικό πρωτάθλημα, ο Σανέ πήρε ανάσες από τον Νάγκελζμαν, αφού μπήκε στο ματς σαν αλλαγή στο 61'. Απόψε, αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Γερμανίας.

Ο Σανέ έχει σκοράρει φέτος πέντε γκολ στο Champions League και συνολικά 13 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Είναι δηλαδή ο δεύτερος σκόρερ της Μπάγερν πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Το να σκοράρει ο Πολωνός, προφανώς και δεν έχει καμία στοιχηματική αξία, αφού το anytime του προσφέρεται μόλις στο 1.25. Το anytime ωστόσο του Σανέ βρίσκεται στο 2.85 και σε combo με τον πιθανό άσο της Μπάγερν φτάνει στο 3.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Σάλτσμπουργκ: 1 & Να Σκοράρει ο Σανέ (απόδοση 3.10), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ