BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα την Κυριακή με 2 επιλογές

Ο τερματοφύλακας της Ρόζενμποργκ, Αντρέ Χάνσεν σε αναμέτρηση κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Ο τερματοφύλακας της Ρόζενμποργκ, Αντρέ Χάνσεν © 2023 SERGEI GRITS/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

Πρώτη κυριακάτικη επιλογή το διπλό της Τρόμσο στο 3.05. Είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και οι μπουκ ακόμη μετρούν πολύ στη διαμόρφωση αποδόσεων την pre season εκτίμηση. Έτσι το Άαλεσουντ - Τρόμσο είναι μάχη μεταξύ ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία, με μια κλίση του σετ προς την έδρα.

Στις πρώτες στροφές όμως η Άαλεσουντ δείχνει να πηγαίνει κάτω από την αρχική εκτίμηση και η Τρόμσο πάνω από αυτή, έτσι να δημιουργείται μεταξύ τους μια ψαλίδα που δίνει στοιχηματική αξία στο διπλό.

Η Άαλεσουντ είναι ουραγός, με κάκιστη εικόνα και εντελώς προβληματική επίθεση. Δεν βοηθά και ο τρόπος παιχνιδιού, με την ίδια αρκετή ώρα πίσω από την μπάλα. Επιβαρυμένη και σωματικά, ένα 20λεπτο με 10 στο προηγούμενο για το πρωτάθλημα και 120 λεπτά στον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Η Τρόμσο μεσοβδόμαδα έπαιζε στο Κύπελλο με ερασιτεχνική αντίπαλο, ενώ κάνει συνολικά τρομερή σεζόν ούσα 3η στον πίνακα της βαθμολογίας με 3-2-0 μακριά από τη βάση της.

Δεύτερη επιλογή το Over στο Στάμπαεκ - Ρόζενμποργκ. Με κακό ξεκίνημα στη σεζόν η Ρόζε, αλλά κάπως καλύτερη ψυχολογία μετά την 4αρα της περασμένης εβδομάδας επί της Χαμ Καμ. Στην έδρα της νεοφώτιστης θα πάει για το διπλό, με αντίπαλο μια ομάδα που έχει πέντε συνεχόμενα Over 2,5 με τα τέσσερα από αυτά να ξεπερνούν και το Over 3,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπέρ και η παράδοση στη συγκεκριμένη επιλογή, από την άνοιξη του 2019 και μετά σε έξι μεταξύ τους συναντήσεις είχαμε σε όλες over 2,5 γκολ. Στο πιο πρόσφατο μάλιστα η Ρόζενμποργκ πέρασε με 1-3 από τη συγκεκριμένη έδρα με όλα τα γκολ της αναμέτρησης να σημειώνονται από το 57’ έως το 77’!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άαλεσουντ - Τρόμσο: 2 (απόδοση 3.05), 18:00
  • Στάμπαεκ - Ρόζενμποργκ: Over 2,5 (απόδοση 2.07), 18:00

Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ