TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Superclasico με ασφάλεια στο 1.72

Ο Χόρχε Αλμιρόν στον πάγκο της Μπόκα
Ο Χόρχε Αλμιρόν στον πάγκο της Μπόκα © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Ματς για γερά νεύρα στο Copa de la Liga και το Μπουένος Άιρες στο πόδι. Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Ρίβερ Πλέιτ στο superclasico της Αργεντινής με τον Αλμιρόν να ετοιμάζει ροτέισον, αλλά τον Ντεμιτσέλις να έχει τα δικά του θέματα.

Άκρως συναρπαστική και η σημερινή μέρα στην Αργεντινή, είναι εξάλλου το Σαββατοκύριακο των ντέρμπι όπως έχει καθιερωθεί στο καλεντάρι. Ένα από αυτά είναι και το superclasico της χώρας (20:00 Open Hybrid, LIVE από το SPORT24). Η Μπόκα φιλοξενεί στο Μπομπονέρα τη Ρίβερ Πλέιτ σ’ ένα ματς ου καμία από τις δύο στις επτά πρώτες αγωνιστικές του Copa de la Liga δεν έχει εντυπωσιάσει.

Ο Αλμιρόν στην Μπόκα προσπαθεί να στρώσει την ομάδα, έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα, αλλά απέχει αρκετά από το καλό πρόσωπό της. Μεσοβδόμαδα έδωσε ημιτελικό για το Copa Libertadores κόντρα στην Παλμέιρας. Δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αλλά ήταν πολύ ανταγωνιστική στο Μπομπονέρα και έκανε φάσεις, το ματς όμως έληξε 0-0 και στη ρεβάνς που έχει μέσα στην εβδομάδα πρέπει να κάνει all in. Ο Αλμιρόν απόψε θα κάνει ροτέισον, αλλά οι παίκτες που θα αγωνιστούν δεν σημαίνει πως είναι β’ διαλογής. Μέσα σ’ όλα αυτά έβγαλε και το… τσεκούρι του πολέμου πριν λίγες μέρες κάνοντας λόγο πως στα τελευταία superclasicos η ομάδα του έχει συναντήσει εχθρική διαιτησία.

Είναι ασταθής η Ρίβερ από την άλλη πλευρά, με πολλά ups and downs. Δεν θυμίζει ακόμα την ομάδα της Liga Profesional. Έπαιξε με ροτέισον κόντρα στην Μπάνφιλντ, πήρε το 1-1. Προηγήθηκε στο 23’, αλλά πιέστηκε, δέχτηκε την ισοφάριση στο 65’, ενώ θα μπορούσε να είχε δεχτεί και άλλο γκολ. Μετράει επιστροφές ο Ντεμιτσέλις απόψε και θα πάει σαφώς με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ματς επιβίωσης, αμφότερες δεν εντυπωσιάζουν αυτό το διάστημα, έχουν τα δικά τους θέματα να λύσουν. Ο Ντεμιτσέλις έχει χάσει την αύρα του τη Ρίβερ, ενώ η ομάδα έχει πολλά θέματα στον δρόμο και δεν μπορεί να σταυρώσει θετικό αποτέλεσμα. Η Μπόκα θα πάει με ροτέισον, αλλά το Μπομπονέρα δίνει ορμή. 2-4-0 το πρόσφατο ρεκόρ με γηπεδούχο την Μπόκα. Στο 1.72 το 1Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ: 1Χ (απόδοση 1.72), 20:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ