ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Συνεχίζει το... βιολί του ο Γιακουμάκης στο 3.50

Ο Γιώργος Γιακουμάκης στο παιχνίδι της Ατλάντα με το Τορόντο για το MLS 2023
Ο Γιώργος Γιακουμάκης στο παιχνίδι της Ατλάντα με το Τορόντο για το MLS 2023 @2023 ALEX SLITZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Λος Άντζελες με την Ατλάντα, για το MLS.

Η Ατλάντα παίζει τα ξημερώματα στη δυτική ακτή με το Λος Άντζελες για το πρωτάθλημα του MLS. Η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς (1-3-0) και προέρχεται από το χορταστικό εντός έδρας 3-3 με το Νιου Ιγκλαντ.

Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε κάτω με 2-0, ωστόσο στο δεύτερο σημείωσε τρία τέρματα και προηγήθηκε με 3-2 στο 87'. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Στον αντίποδα, το Λος Άντζελες υπέστη δύο ήττες από τη μεξικανική Λεόν στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής και απέτυχε έτσι να κατακτήσει για πρώτη φορά το τρόπαιο στην ιστορία του. Συνολικά μετράει τρεις διαδοχικές ήττες, αφού είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός στο κύπελλο, από τους Γκάλαξι με 2-0.

Σε επίπεδο MLS πάντως, το Λος Άντζελες φιγουράρει στην τρίτη θέση της Δύσης, στο -3 από το πρωτοπόρο Σεντ Λιούις, έχοντας μάλιστα δύο ματς λιγότερα. Είναι αήττητο τρεις σερί αγωνιστικές (2-1-0) και στο τελευταίο του παιχνίδι είχε κερδίσει το Σαν Χοσέ με 2-1. Ειδικά εντός έδρας έχει ρεκόρ φέτος 5-1-0.

Από την ομάδα του Στίβεν Τσερούντολο ξεχωρίζουν κυρίως ο άλλοτε φορ της Σεντ Ετιέν, Ντένις Μπουανγκά, που έχει πετύχει 10 γκολ και φυσικά ο πολύπειρος Μεξικανός μεσοεπιθετικός, Κάρλος Βέλα (πρώην παίκτης των Σοσιεδάδ και Άρσεναλ).

Η Ατλάντα από την πλευρά της, είναι στην έκτη θέση της Ανατολής, και αγνοεί τη νίκη σε επτά σερί ματς εκτός έδρας (0-4-3). Σκόραρε πάντως και στα επτά, μετρώντας ισάριθμα Goal/Goal! Το αμφίσκορο είναι η πιο safe επιλογή σε τιμές γύρω στο 1.60. Στοιχηματικά βέβαια, αξίζει περισσότερο να κυνηγήσουμε ένα γκολ ξανά από τον σούπερ φορμαρισμένο Γιώργο Γιακουμάκη, o οποίος αναδείχθηκε MVP της ομάδας του για τον μήνα Μάιο.

Ο διεθνής Έλληνας φορ κάνει θραύση στην πρώτη του σεζόν στο MLS, έχοντας ήδη πετύχει 9 γκολ σε 12 συμμετοχές! Μάλιστα, βρήκε δίχτυα στα επτά από τα τελευταία εννιά ματς, σκοράροντας συνολικά οκτώ τέρματα. Το ενδεχόμενο να συνεχίσει το εξαιρετικό του σερί και στην πόλη των αγγέλων προσφέρεται στο 3.50!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λος Άντζελες – Ατλάντα: Γιακουμάκης Anytime (απόδοση 3.50)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ