BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα ειδικά στη Β’ Ισπανίας

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προέρχονται από τη Β’ Ισπανίας και σε αποδόσεις έως το 2,50.

Δράση υπάρχει στη Β’ Ισπανίας και το Betmarket ασχολείται με δύο παιχνίδια από την αγωνιστική.

Καρταχένα – Λεβάντε

"Φορέστε καπέλα"

Η Καρταχένα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 στην Ελδένσε). Καθοριστική ήταν η παρουσία του γκολκίπερ, Κάμπος (δανεικός από τη Λεβάντε), ο οποίος προέβη σε σωρεία θετικών επεμβάσεων. Δεν είναι διαθέσιμος στο σημερινό παιχνίδι, αφού αγωνίζεται με την Ισπανία U21. Δύο ακόμη σημαντικές απουσίες μετράνε οι γηπεδούχοι (αμφότερες στην άμυνα), που στην αποστολή τους έχουν μόλις 16 επαγγελματίες παίκτες. Παράλληλα, ο τεχνικός Αμπελάρδο είναι στην εξέδρα λόγω τιμωρίας!

Εξάλλου, στις εξέδρες, που δεν καλύπτονται από το σκέπαστρο, οι οπαδοί αναμένεται να φοράνε καπέλα, αφού αυτή ήταν η απάντηση της Ομοσπονδίας στο αίτημα της Καρταχένα να μετατεθεί η ώρα του αγώνα λόγω ζέστης. Θα τα παράσχει η ίδια στους φιλάθλους των δύο ομάδων (4.000 το σύνολο)! Χθες, πάντως, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για την ώρα διεξαγωγής του ματς και ο τεχνικός της Λεβάντε, Καλέρο.

Τα ατού για Μπρούγκε

Βάσει των παραπάνω το διπλό της Λεβάντε (2.60) έχει αξία. Μάλιστα, στον πάγκο της είναι ο τεχνικός Καλέρο, ο οποίος έσωσε με μαεστρία πέρυσι την αποψινή αντίπαλό! Ωστόσο, εμείς δεν θα πάμε με το διπλό αλλά θα επιλέξουμε ένα ειδικό στοίχημα. Θα ασχοληθούμε με τον 27χρονο εξτρέμ Ρότζερ Μπρουγκέ έπαιξε βασικός και στα 3 ματς (85 λεπτά μ.ο.). Σημείωσε 2 γκολ, ενώ έχει 2 σουτ στον στόχο κατά μέσο όρο!

Εν τω μεταξύ, ο συνολικός μέσος όρος των σουτ του (εντός – εκτός εστίας) είναι 2,7, δείγμα της αποτελεσματικότητάς του. Ενδιαφέρον είναι επίσης, πως η άμυνα της Καρταχένα έχει δεχθεί ήδη 21 τελικές στην εστία της! Τέλος, κάτω από τα δοκάρια της γηπεδούχου θα είναι ο Φουιδίας, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 7/12/2023 (στο Κύπελλο με τη Χιρόνα). Επίσης, έχει μόλις 2 συμμετοχές την τελευταία 2ετία!

Το Over 0.5 σουτ στο τέρμα του Ρότζερ Μπρούγκε δίνει 2,00.

Ελδένσε – Αλμερία

Καλή εικόνα έχει παρουσιάσει η Ελδένσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (1-1-1), παρά το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού την άφησε «λαβωμένη». Αυτό που προέχει για την ίδια ωστόσο, είναι η σωτηρία και μπορεί να τη διεκδικήσει με το υπάρχον ρόστερ. Κι αν παραστεί ανάγκη, υπάρχει και ο Ιανουάριος.

Η Αλμερία από την άλλη, διατήρησε τον βασικό της κορμό. Διαθέτει το καλύτερο και ακριβότερο ρόστερ στην κατηγορία (5 φορές πάνω από της Ελδένσε), αλλά και τον ικανό τεχνικό Ρούμπι στον πάγκο. Επίσης, ψάχνει να ρεφάρει την γκέλα με τη Χιχόν (1-1). Το έπραξε τη 2η αγωνιστική (1-0 στην Τενερίφη) μετά το 2-2 με τη Σανταντέρ στην πρεμιέρα. Μπορεί να το επαναλάβει σήμερα; Ασφαλώς, και η απόδοση του 2.40 είναι ικανοποιητική.

Σουτάρει ο Σουάρες

Ωστόσο, ξανά εμείς θα ασχοληθούμε με ένα ειδικό ποδοσφαιριστή. Ο Κολομβιανός φορ της Αλμερία, Λουίς Σουάρες, μετράει 3/3 συμμετοχές χωρίς να γίνει αλλαγή σε καμία εξ αυτών. Ο μέσος όρος των συνολικών σουτ του είναι 6,7 και στην εστία 2,3! Με τη Σανταντέρ ολοκλήρωσε το ματς με 4 στον στόχο και 5 εκτός. Με την Τενερίφη 5 εκτός και με τη Χιχόν 3 και 3! Επίσης, η Αλμερία έχει 5,7 σουτ στην εστία έως τώρα και η Ελδένσε δέχτηκε 12 στη δική της στα 3 ενενηντάλεπτα της φετινής σεζόν.

Το Over 1.5 σουτ στο τέρμα του Λουίς Σουάρες πληρώνει στο 2,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΣ2 – 08/09, 17.15 Καρταχένα – Λεβάντε: Over 0.5 σουτ στο τέρμα Ρότζερ Μπρούγκε (απόδοση 2.00)
  • ΙΣ2 – 08/09, 19.30 Ελδένσε – Αλμερία: Over 1.5 σουτ στο τέρμα Λουίς Σουάρες (απόδοση 2.50)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ