BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα φαβορί πληρώνουν στη Super League 2

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα φαβορί πληρώνουν στη Super League 2
Ο Αλέκος Βοσνιάδης INTIME

Η Superleague 2 ξεκινά επίσημα σήμερα και το Betmarket έχει καταλήξει στις προβλέψεις του για τις ομάδες που θα κατακτήσουν την άνοδο.

Για να γίνει αυτό, ετοίμασε δύο αφιερώματα, ένα για κάθε όμιλο της Superleague 2, όπου αναλύει κάθε ομάδα ξεχωριστά και προβλέπει τη θέση που θα τερματίσει κάθε μία.

Βόρειος Όμιλος: ΑΕΛ - Ηρακλής σημειώσατε…

Ξεκινώντας από το τέλος, οι νεοφώτιστοι Καβάλα και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία, μιας και υστερούν σε ποιότητα κι εμπειρία από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Επομένως, Διαγόρας και Καμπανιακός θα καταφέρουν την παραμονή, με τον δεύτερο να δυσκολεύεται περισσότερο.

Ο Μακεδονικός έχει δημιουργήσει ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο και είναι ικανός να κάνει ζημιές και στα τρία φαβορί για τον τίτλο, οπότε η λογική λέει πως θα μπει στα playoff. Εάν υπήρχε H2H για το ζευγάρι Μακεδονικός - Νίκη Βόλου, θα ποντάραμε στους Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΟΚ Β' θα αναμετρηθεί με τους Θεσσαλούς για την πεντάδα, όμως το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί στα playout.

Φτάνοντας στη μάχη του τίτλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ισχυρή έδρα, βαριά φανέλα, μεγάλη ιστορία και σχετικά καλό ρόστερ, όμως είναι ένα επίπεδο κάτω ποιοτικά από τους άλλους δύο. Όταν άνοιξε η αγορά για τον νικητή του ομίλου, ο Ηρακλής προσφερόταν σε απόδοση 4.00 από το Pamestoixima.gr, επιλογή που σίγουρα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολύ value και ήταν λογικό που παρατηρήθηκε πτώση αποδόσεων.

Είναι δεδομένο πως η μάχη θα είναι μεγάλη, καθώς μιλάμε για δύο πολύ ιστορικές ομάδες. Αμφότερες έχουν αρκετό κόσμο και βαριά φανέλα. Τα ρόστερ τους είναι σχεδόν ισάξια, με τον Ηρακλή να υπερτερεί εμπειρία, αλλά την ΑΕΛ να έχει παίκτες που γνωρίζουν περισσότερο την κατηγορία.

Η ΑΕΛ υπερτερεί σε ομοιογένεια και διαθέτει ένα ρόστερ το οποίο γνωρίζει καλά τη Superleague 2 κι έχει διακριθεί σε αυτή. Ο Ηρακλής έχει μεν πολλή ποιότητα, όμως πολλές από τις μεταγραφές του δεν γνωρίζουν το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και η προσαρμογή σε αυτό δεν είναι εύκολη.

Συνεπώς, θα ποντάρουμε στην άνοδο της ΑΕΛ, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

Νότιος Όμιλος: Η λογική επιλογή τριπλασιάζει

Θα ξεκινήσουμε από το τέλος και εδώ, παρά το γεγονός πως αποδόσεις προσφέρονται μόνο για τον νικητή.

Ο νεοσύστατος Αστέρας Άκτωρ Β' στερείται εμπειρίας, αλλά και ποιότητας, οπότε δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει την τελευταία θέση. Μαζί του, στις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό, αναμένεται να βρεθεί και ο Παναργειακός, που στον προγραμματισμό του έκανε αλχημείες.

Το Αιγάλεω είναι ικανό να καταφέρει την παραμονή και μάλιστα πιο εύκολα απ' ότι περιμένει ο περισσότερος κόσμος. Πραγματική μάχη θα γίνει για την είσοδο στα playoff. Η ΑΕΚ Β' έχει ικανότητες, όμως δύσκολα θα διεκδικήσει θέση στην πεντάδα. Αυτό θα το κάνει η Ηλιούπολη με την Παναχαϊκή και πιστεύουμε πως η δεύτερη θα υπερτερήσει.

Η Καλαμάτα μπορεί να θέλει την άνοδο, όμως περιμένουμε να πληρώσει την έλλειψη ισορροπίας και τα σκαμπανεβάσματα της, με αποτέλεσμα να μπει στη μάχη της τρίτης θέσης, μαζί με τα Χανιά τα οποία έχουν τον πρώτο λόγο για την τριάδα.

Ο Πανιώνιος είναι ικανός να διεκδικήσει την άνοδο, όμως στην κορυφή της βαθμολογίας πιστεύουμε πως θα βρεθεί η Κηφισιά, μια επιλογή που είναι σε απόδοση 3.00.

Μακροχρόνια Superleague 2: Το παιχνίδι μας

  • Βόρειος Όμιλος - Νικητής: ΑΕΛ (2.15)
  • Νότιος Όμιλος - Νικητής: Κηφισιά (3.00)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ