BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα φαβορί που διπλασιάζουν σε Γαλλία και Βέλγιο

Ο Μπάλογκαν με τη φανέλα της Μονακό
Ο Μπάλογκαν με τη φανέλα της Μονακό © 2024 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η ποδοσφαιρική στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr είναι από τη Γαλλία και το Βέλγιο.

Έπειτα από την διακοπή για τις εθνικές ομάδες η δράση στα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφει και το Betmarket έχει ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου.

Μονακό - Λιλ (21:45)

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες βρήκε τη Μονακό, μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και στο +2 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Μονεγάσκοι νίκησαν στην έδρα της Ρεν (2-1) ενώ οι Παριζιάνοι ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα της Νις (1-1). Ομάδα με επιθετική φιλοσοφία η Μονακό, λεχει σε εξαιρετική κατάσταση τον βασικό της φορ, Μπαλόγκουν, που έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς στο πρωτάθλημα.

Η Λιλ από τη μεριά της, έκανε ήδη μία μικρή κοιλιά, αλλά έχει επανέλθει στις θετικές εμφανίσεις με ένα σερί 3 διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, η μία ήταν κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης (1-0) για το Champions League. Διαθέτει εξαιρετικές μονάδες στην επίθεση κι επίσης έχει σε πολύ καλή φόρμα τον βασικό της επιθετικό Τζόναθαν Ντέιβιντ, που έχει σκοράρει 5 φορές έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει έως τώρα η Μονακό που δίνεται σε αποδόσεις φαβορί. Παρά το νεανικό ρόστερ το οποίο διαθέτει δείχνει μία μεγάλη σοβαρότητα στα παιχνίδια της, σε αντίθεση με τη Λιλ που είναι πιο ασταθής σαν ομάδα και στα εκτός έδρας δεν παρουσιάζει την καλή ειλόνα που έχει στα εντός. Ο άσος σε απόδοση 1,97.

Μπίρσχοτ - Άντερλεχτ (21:45)

Η Μπίρσχοτ έπειτα από 8 διαδοχικές ήττες κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από τη Βέστερλο (2-2) εκτός έδρας. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς συγκομιδή. Άλυτο πρόβλημα το ανασταλτικό κομμάτι, που με 27 γκολ παθητικό είναι με διαφορά η χειρότερη άμυνα στο Βέλγιο, και χρειάζεται οπωσδήποτε βελτίωση στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα αν θέλει να πανηγυρίσει νίκες και να έχει τύχη για να παραμείνει στην κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Άντερλεχτ πανηγύρισε μεγάλης σημασίας νίκη με 3-0 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, στο τελευταίο της χρονικά ματς. Ο Ντέιβιντ Χούμπερτ που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το Σεπτέμβριο έχει αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα. Σε 5 παιχνίδια είναι αήττητος με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Πολλές είναι οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Βέλγος κόουτς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι αν ομάδα είναι πολύ πιο ποιοτικοί. Μπορεί να έχου αρκετές απουσίες αλλά μπορούν να βρουν τις λύσεις για να κάνουν τη διαφορά κόντρα σε μία τόσο ευάλωτη άμυνα. Η επιλογή μας είναι το διπλό σε συνδυασμό με το Over 1.5 σε απόδοση 1,83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Μονακό - Λιλ: 1 (απόδοση 1.97), 21:45
  • Μπίρσχοτ - Άντερλεχτ: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.83), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ