BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ και η Ντάνταλκ δίνουν τη λύση

Η ιρλανδική σημαία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στην Ιαπωνία
Η ιρλανδική σημαία © 2022 JAE HONG/ASSOCIATD PRESS

Με δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επιλογές από Νορβηγία και Ιρλανδία τα σημερινά προγνωστικά (12/7/24) του BetMarket.

Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ

Μεγάλη σημασίας νίκη (2-1) πέτυχε Σάρπσμποργκ στην έδρα της Χάουγκενσουντ που μάλιστα ήρθε με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αν και είχε παίκτη παραπάνω, όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη έπειτα από 3 διαδοχικές ήττες. Έφτασε τους 13 βαθμούς σε 13 παιχνίδια και ισοβαθμεί με την Χάουγκενσουντ στην 14η θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού. Πολύ μεγάλο πρόβλημα η αμυντική της λειτουργία, αφού έχει δεχθεί 29 γκολ, αλλά στην επίθεση συνήθως βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Ενδιαφέρον, ότι μετράει 7 συνεχόμενα ματς με Goal/Goal over 2,5.

Μέτρια η σεζόν που κάνει η Ρόζενμποργκ μέχρι στιγμής. Είναι στην μέση της βαθμολογίας (8η θέση) με 17 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο, πέτυχε εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Οντ. Πολύ κακή συγκομιδή στους εκτός έδρας αγώνες της, στους οποίους έχει κερδίσει μόλις 4 πόντους. Στα τελευταία της παιχνίδια έχει 9/10 over 2,5 κι άλλα τόσα Goal/Goal.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Εμείς θα κινηθούμε στην αγορά των γκολ, αφού οι δύο ομάδες μπορούν αμφότερες να σκοράρουν αλλά ανασταλτικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Η επιλογή μας λοιπόν είναι, το Goal/Goal και over 2,5 σε απόδοση 1,72.

Ντάνταλκ – Ντροχέντα

Από ήττα (1-0) προέρχεται η Ντάνταλκ, εκτός έδρας κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς. Βαθμολογικά, είναι σε δυσμενή θέση, καθώς με 19 βαθμούς σε 23 ματς, βρίσκεται στην προτελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού. Ακριβώς από πάνω της η Μποέμιανς απέχει αρκετά στη βαθμολογία και η Ντάνταλκ είναι αναγκασμένη να βρει βαθμούς. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, στην οποία έχει μία σχετικά καλή συγκομιδή με 14 βαθμούς κερδισμένους. Συνήθως τα παιχνίδια της δεν έχουν πολλά γκολ. Χαρακτηριστικό, ότι 7/8 τελευταία έχουν λήξει No Goal & Under 2,5.

Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση είναι η Ντροχέντα. Κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από την πρωτοπόρο Σέλμπουρν την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο τρέχει ένα σερί 9 διαδοχικών αγώνων δίχως νίκη. Τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στις 6 Μαΐου κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο, Ντάνταλκ, εντός έδρας. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, ενώ εκτός έδρας δεν έχει νίκη μέχρι τώρα και έχει κερδίσει μόλις 3 βαθμούς.

Είναι φαβορί η Ντάνταλκ σε αυτό το παιχνίδι. Έχει καλή παρουσία εντός έδρας και με όπλο της την άμυνα μπορεί να πάρει το τρίποντο. Επιπλέον, είναι σε τραγική κατάσταση η Ντροχέντα και θα στηρίξουμε τη νίκη των γηπεδούχων. Ο άσος σε απόδοση 1,84.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 12/7, 20:00 – Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ: Goal/Goal και over 2,5 @,72
  • 12/7, 21:45 – Ντάνταλκ – Ντροχέντα: 1 1,84

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ