BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τα γκολ στην Νορβηγία και η ανωτερότητα της Φερεντσβάρος

Ferencvaros players greet their supporters at the end of the Europa Conference League knockout round play-offs game between Olympiacos and Ferencvaros at Georgios Karaiskakis stadium at Piraeus port, near Athens, Thursday, Feb. 15, 2024. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ferencvaros players greet their supporters at the end of the Europa Conference League knockout round play-offs game between Olympiacos and Ferencvaros at Georgios Karaiskakis stadium at Piraeus port, near Athens, Thursday, Feb. 15, 2024. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League.

Επιστροφή στη δράση στα προκριματικά του Champions League, μιας και ξεκινά σήμερα ο 2ος προκριματικός γύρος. Θυμίζουμε πως σε αυτόν συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ, δίνοντας όμως τον πρώτο του αγώνα αύριο (24/7/24). Όσον αφορά τα σημερινά παιχνίδια, έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και έχουμε εντοπίσει τα σημεία μας για σήμερα.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μπόντο Γκλιμτ με την ΡΦΣ. Με αέρα φαβορί μπαίνουν στην σημερινή μάχη οι γηπεδούχοι, μιας και ο αντίπαλος τους είναι, τουλάχιστον στα χαρτιά, βατός, χωρίς όμως να υποτιμάται. Οι Νορβηγοί έχουν αρκετά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, με δεδομένο πως έχουν δώσει ήδη 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της χώρας τους, όντας στην κορυφή και μάλιστα στο +7 από την 2η θέση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, επιθετικά είναι εντυπωσιακοί και ειδικά εντός έδρας συνήθως σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι από τουλάχιστον δύο τέρματα. Από την άλλη, η ΡΦΣ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Λαρν με δύο νίκες (3-0/0-4) κι έτσι πήρε ευρωπαϊκό αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και ψυχολογία. Στα θετικά για την ίδια είναι το γεγονός πως έδωσε και εντός των συνόρων αγώνα, για το Κύπελλο Λετονίας κόντρα στην Ντόγκαβπιλς (2-1), ενώ στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι στην κορυφή.

Σαφώς η Μπόντο Γκλιμτ είναι πιο ποιοτική ομάδα, όμως η ΡΦΣ δεν αποτελεί έναν αμελητέο αντίπαλο. Έχουμε δύο καλές ομάδες επιθετικά, οπότε αξίζει το ρίσκο του over 3,5 σε απόδοση 2,62.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Φερεντσβάρος με την Δε Νιου Σεντς. Οι Όυγγροι ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους μετά από μία αρκετά δυνατή προετοιμασία, η οποία έκλεισε με το ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Γουέστ Χαμ και ενώ είχε προηγηθεί στην αρχή με 2-0. Κρατάμε το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έχουν χτίσει ένα καλό σύνολο και σήμερα θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκριση, ώστε ο δεύτερος αγώνας να έχει χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας. Όσο για την Δε Νιου Σεντς, είχε θεωρητικά εύκολο έργο στον 1ο προκριματικό γύρο κόντρα στην αδύναμη Ντέσιτς και προκρίθηκε με νίκη εντός (3-0) και ισοπαλία εκτός (1-1). Σήμερα βέβαια από φαβορί είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, αντιμετωπίζοντας μια πιο ποιοτική ομάδα.

Έχουμε ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί. Περιμένουμε ευρεία επικράτηση των Ούγγρων, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το Φερεντσβάρος -2, που είναι σε απόδοση 2.35.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόντο Γκλιμτ – ΡΦΣ: Over 3,5 (απόδοση: 2.62), 20:00
  • Φερεντβάρος – Δε Νιου Σεντς: Φερεντσβάρος -2 (απόδοση: 2.35), 22:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ