BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα γκολ στον Βόλο και το must win της Ρεάλ

Real Madrid's Federico Valverde celebrates after he scored during the La Liga soccer match between Real Madrid and Villareal in Madrid, Spain, on Saturday, Oct. 5, 2024. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Βαλβέρδε. @2024 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr περιλαμβάνει δύο σημεία από την Stoiximan Super League και την Primera Division.

Επιστροφή στη δράση στα εθνικά πρωταθλήματα και φυσικά τα βλέμματα πέφτουν τόσο στην Stoiximan Super League, όσο και στις ομάδες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Εκκινούμε την ανάλυση των προγνωστικά μας από την Stoiximan Super League και τον αγώνα που ανοίγει την αυλαία ανάμεσα στον Βόλο και τον Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Πουρσαϊτίδης. Ακόμα και στην ισοπαλία με την Καλλιθέα, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα, ενώ η νίκη επί του Ατρομήτου ήρθε σαν επιστέγασμα αυτής της αλλαγής αγωνιστικής νοοτροπίας. Ο Πουρσαϊτίδης προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα αγωνίζεται με επιθετική φιλοσοφία και προς ώρας ο στόχος ο έχει επιτευχθή. Επιθετικό προφίλ πάντως παρουσιάζει και ο Πανσερραϊκός υπό τις οδηγίες του Φεράντο. Χαρακτηριστικό είναι πως από την στιγμή που ανέλαβε, τα «λιοντάρια» μετρούν σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν ισάριθμα Goal/Goal & Over 2.5, ενώ το τελευταίο συνδυάστηκε με Over 4.5. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλοί δημιουργικά, θυσιάζοντας, όμως ταυτόχρονα την αμυντική τους συνέπεια.

Έχουμε δύο ομάδες που παίζουν αρκετά ανοιχτά κι έχουν επιθετική φιλοσοφία, συνεπώς περιμένουμε γκολ σήμερα στο Πανθεσσαλικό. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Συνεχίζουμε με την βραδινή αναμέτρηση της Primera Division ανάμεσα στη Θέλτα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι δεν τα έχουν πάει και άσχημα ως τώρα στην σεζόν, μιας και βρίσκονται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και δεν θυμίζουν σε τίποτα το περσινό ξεκίνημα τους, όταν και πάλευαν από νωρίς για την παραμονή στην κατηγορία. Το κακό βέβαια για την Θέλτα είναι πως θα δώσει τον σημερινό αγώνα χωρίς τον φυσικό ηγέτη της, Ιάγκο Άσπας, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αυτόματα το παιχνίδι της πέφτει επίπεδο. Όσο για την Ρεάλ, έχει μπροστά της δύσκολο πρόγραμμα, μιας και ακολουθεί ο άτυπος επαναληπτικός με την Ντόρτμουντ για την League Phase του Champions League και φυσικά το clasico του επόμενου Σαββατοκύριακου με την Μπαρτσελόνα. Συνεπώς, δεν έχει περιθώρια για λάθη.

Αν κοιτάξουμε την παράδοση, θα δούμε πως η Ρεάλ έχει κερδίσει στα 9/10 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της Θέλτα. Εκπληκτική παράδοση κοινώς την οποία και θέλουν να επεκτείνουν οι μερένγκες. Ειδικά χωρίς τον Άσπας δεν βλέπουμε πώς θα χτυπήσουν οι γηπεδούχοι. Γι’ αυτό και θα πάμε στο διπλό σε απόδοση 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΛΛ1 – 19/10, 17:00 – Βόλος – Πανσερραϊκός: Over 2.5 (Απόδοση: 2.20)
  • ΙΣΠ1 – 19/10, 22:00 – Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (Απόδοση: 1.60)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε μελετημένα προγνωστικά, πτώσεις αποδόσεων και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ