TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα περσινά… data στην Ελβετία και το μομέντουμ της Μόλντε

Ο Όλα Μπρινχίλντσεν πανηγυρίζει γκολ της Μόλντε κόντρα στην Τράμπζονσπορ στο Europa Conference League
Ο Όλα Μπρινχίλντσεν πανηγυρίζει γκολ της Μόλντε © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα διπλασιασμού.

Η Γκρασχόπερς έχει χάσει τη δυναμική του παρελθόντος, δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ελβετία. Έφθασε μέχρι την 2η κατηγορία πριν 4 χρόνια, επέστρεψε την τελευταία διετία, προσπαθεί να βρει την αίγλη της, απέχει πολύ. Πέρυσι τερμάτισε 7η έμεινε εκτός Ευρώπης, άλλαξε προπονητή και μαζί το μισό ρόστερ, αναζητώντας την αναγέννηση. Τα φιλικά -όσο μπορούν να αποτελέσουν δείγμα- είχαν καλές και κακές στιγμές, έβγαλε προβλήματα ανασταλτικά.

Η Σερβέτ προέρχεται από εξαιρετική χρονιά, τερμάτισε 2η πίσω από την Γιούνγκ Μπόις, ξεκινάει και φέτος με φιλοδοξίες, αλλά χωρίς τον Γκάιγκερ στην άκρη του πάγκου. Άλλης φιλοσοφίας ο αντικαταστάτης του, Βάιλερ, η ομάδα έχει αλλαγές στο ρόστερ, στα φιλικά πέτυχε μόνο νίκες. Την Τρίτη υποδέχεται την Γκενκ για τα προκριματικά του Champions League, αν αποκλειστεί θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού. Δείχνει έτοιμη για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε.

Η Μόλντε μπήκε πολύ άσχημα στη σεζόν, πλέον έχει βελτιωθεί πολύ. Έχει καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος, ο τίτλος είναι μακριά, αλλά σε περίπτωση νέας νίκης (5 συνεχόμενες στην έδρα της) θα περάσει στην 2η θέση.

Η Σάρπσμποργκ είναι ομάδα που δεν φοβάται, ρισκάρει είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μακριά από το κοινό της. Δεν έχει το ταλέντο και την ποιότητα των γηπεδούχων, αλλά σκοράρει σχετικά εύκολα, 1,7 γκολ ανά παιχνίδι…

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γκρασχόπερς ψάχνεται, οι μεταγραφικές κινήσεις δεν είναι από αυτές που μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο, η πιο έτοιμη και ποιοτικότερη Σερβέτ μπορεί να κάνει δικούς της τους 3 βαθμούς, καλή η απόδοση στο (2.00).

Η Μόλντε και φόρμα έχει και την παράδοση στους αγώνες με την Σάρπσμποργκ από την δική της εμφάνιση εξαρτάται η έκβαση του ματς. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν,, όχι όμως και να απειλήσουν για κάτι παραπάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρασχόπερς - Σερβέτ: 2 (απόδοση 2.00), 19:00
  • Μόλντε - Σάρπσμποργκ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.40), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ