FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα προκριματικά για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχουν τα δικά τους διαμάντια

Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί στην αναμέτρηση του Μαρόκου με την Πορτογαλία
Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί στην αναμέτρηση του Μαρόκου με την Πορτογαλία 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η δυάδα του Freetips247 από τα ματς των προκριματικών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής!

Μπορεί τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Nations League, δεδομένης και της διακοπής των εθνικών πρωταθλημάτων, σήμερα όμως αποφασίσαμε να ρίξουμε τα… δίχτυα μας νοτιότερα και συγκεκριμένα στην Αφρική. Έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία και βγάζουμε δυάδα απόδοσης 2.56.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Γουινέα vs Αιθιοπία (Under 2.5)

Στον 8ο Προκριματικό όμιλο μετέχουν οι δύο ομάδες. Η Γουινέα βρίσκεται στην τελευταία θέση έχοντας υποστεί δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από Κονγκό (1-0) και Τανζανία (1-2). Η παράδοση ωστόσο είναι υπέρ των γηπεδούχων αφού από το 2010 ανεξαρτήτου έδρας με αντίπαλο την Αιθιοπία μετρούν ισάριθμες νίκες (4-0-0). Από την άλλη πλευρά η Αιθιοπία έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες γνώρισε την ήττα με 2-0 από το Κονγκό. Στο πρώτο ματς του ομίλου αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Τανζανία. Δεν σκοράρουν εύκολα οι φιλοξενούμενοι που συνηθίζουν να φέρουν μικρά σκορ. Το Under 2.5 έχει πιθανότητες επαλήθευσης.

Μαρόκο vs Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (1 & Over 2.5)

Μαρόκο και Κεντροαφρικανική Δημοκρατία αγωνίζονται στον Β΄ Όμιλο των Προκριματικών. Το Μαρόκο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας κάνει το 2/2. Η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί συνέτριψε με 4-1 το Γκαμπόν, ενώ στη συνέχεια επιβλήθηκε εκτός έδρας με 1-0 του Λεσότο. Από την άλλη πλευρά η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία στην πρεμιέρα υπέταξε το Λεσότο (3-1), όμως δεν τα κατάφερε εν συνεχεία με αντίπαλο το Γκαμπόν χάνοντας με 2-0. Το Μαρόκο έχει πετύχει τρεις νίκες από το 2014 και έπειτα απέναντι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, όμως τα δύο ματς που είχαν προηγηθεί το 2010 και το 2011 είχαν λήξει ισόπαλα δίχως σκορ. Οι Μαροκινοί έχουν την δυνατότητα να συνδυάσουν τη νίκη με το Over.

Συνοπτικά η δυάδα:

  • Γουινέα vs Αιθιοπία: Under (1.60), 19:00
  • Μαρόκο vs Κεντροαφρικανική Δημοκρατία: 1 & Over 2.5 (1.60), 22:00

Απόδοση δυάδας: 2.56

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ