BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τελειώνει η γκίνια της Λούτον

Luton Town's head coach Rob Edwards gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Luton Town, at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Feb. 21, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Luton Town's head coach Rob Edwards gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Luton Town, at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Feb. 21, 2024. (AP Photo/Jon Super) © 2024 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Στο 1,82 το σημείο που έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr από το πρωτάθλημα της Championship.

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα με πολλά πρωταθλήματα να είναι σε δράση και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Εμείς θα ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι από τη Championship Αγγλίας.

Η Λούτον υποδέχεται την ΚΠΡ με τους δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μέσα στη σεζόν.

Προγνωστικά (30/8/24): Λούτον – ΚΠΡ

Ιδιαίτερο το σημερινό παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν η μία την άλλη πριν από πολύ λίγες μέρες για το Λιγκ Καπ. Η ΚΠΡ ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, αφού πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-1). Στην κανονική διάρκεια το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Σάντος να ανοίγει το σκορ στο 11’ και Νέλσον να απαντάει έπειτα από πέντε λεπτά για τη Λούτον.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβεβαίωσε την κακή εκκίνηση που έχει κάνει η Λούτον στη σεζόν. Ο αποκλεισμός βέβαια από το Λιγκ Καπ είναι το λιγότερο, αφού στο πρωτάθλημα μετράει μία ισοπαλία και 2 ήττες δίχως να έχει νίκη ακόμα. Προβληματίζει το γεγονός πως ενώ δημιουργεί φάσεις δεν μπορεί να σκοράρει. Τις τελευταίες μέρες έχουν αναπτυχθεί φήμες, για ενδεχόμενες προτάσεις προς βασικούς παίκτες της αλλά ο προπονητής Έντουαρντς ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει λόγος για προβληματισμό.

Από την άλλη, η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς (ΚΠΡ) μετράει 2 προκρίσεις στο Λιγκ Καπ αλλά στο πρωτάθλημα έχει 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Πλίμουθ αγωνιζόμενη για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω. Ξεκάθαρος στόχος της η παραμονή, ενώ είναι θετικό για την ίδια ότι έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια. Ωστόσο, δέχεται εύκολα γκολ κι αυτό είναι κάτι που χρήζει βελτίωσης για την υπόλοιπη σεζόν.

Στοιχηματικά θα ποντάρουμε στο γεγονός ότι η Λούτον διαθέτει καλύτερο υλικό. Η ομάδα του Έντουαρντς μπορεί να μην έχει νίκη ακόμα στη σεζόν, ωστόσο έχει αδικήσει τον εαυτό της. Το ρόστερ της είναι από τα πιο ποιοτικά και μπορεί να είναι εκ των πρωταγωνιστών στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οφείλει όμως να γίνει πιο αποτελεσματική και κυνική στην επίθεση. Πιστεύουμε ότι θα πάρει την πρώτη της νίκη με τον άσο να τον βρίσκουμε στο 1,82.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 30/8, 22:00 Λούτον – ΚΠΡ: 1 (απόδοση 1.82)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ