TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τελευταίες δοκιμές για τους Δανούς, με το 2.67 στο Γαλλία - Λουξεμβούργο

Προγνωστικά στοιχήματος: Τελευταίες δοκιμές για τους Δανούς, με το 2.67 στο Γαλλία - Λουξεμβούργο
@2022 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00+ κάνει από το πρόγραμμα της ημέρας ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Το μενού συνεχίζει να είναι γεμάτο φιλικά, από εκεί θα αντλήσουμε και σήμερα κάποια σημεία. Η Δανία είναι ομάδα με έντονη παρουσία σε Euro, το κατέκτησε το 1992, έφθασε μέχρι τον ημιτελικό το 1984, αλλά και στην προηγούμενη διοργάνωση στην Αγγλία, η οποία λόγω covid διεξήχθη το 2021. Παραδοσιακά έχει καλές φουρνιές διεθνών, αλλά παρουσιάζεται και κατάλληλα προετοιμασμένη. Υπάρχει πίστη πως και φέτος θα πάει ψηλά, ο όμιλος με Αγγλία, Σερβία και Σλοβενία αφήνει περιθώρια πρόκρισης στα νοκ άουτ και μετά όλα μπορούν να συμβούν. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, σήμερα θα υποδεχθεί στην Κοπεγχάγη τη Σουηδία, η οποία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, η οποία θα γεμίσει αυτοπεποίθηση το γκρουπ.

Ρόστερ που τρομάζει αυτό των Γάλλων

Η Γαλλία είναι μαζί με την Αγγλία οι ομάδες με τα πιο λαμπερά ρόστερ, ο Ντεσάν έχει μια τεράστια… δεξαμενή από την οποία μπορεί να επιλέξει παίκτες πρώτης γραμμής. Οι τρικολόρ δίνονται δεύτερο φαβορί πίσω από τα Τρία λιοντάρια, σε όμιλο με Ολλανδία, Πολωνία και Αυστρία θα χρειαστεί να… ιδρώσουν, δεν θα είναι εύκολη η πρωτιά, η οποία προφανώς και αποτελεί στόχο. Το σημερινό τεστ κόντρα στο Λουξεμβούργο αποτελεί μια πρώτη ευκαιρία για να βγουν συμπεράσματα ετοιμότητας, η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Δανία είναι σε στάδιο τελικής προετοιμασίας, η Σουηδία έδωσε τα… κλειδιά στον Τόμασον για να χαράξει την πορεία της επόμενης μέρας, οι γηπεδούχοι φαντάζουν έτοιμοι και ο άσος στο 2.00 αποτελεί βάση στήριξης.

Η Γαλλία είναι άλλο επίπεδο σε σχέση με το Λουξεμβούργο, το οποίο βεβαίως και κάνει βήματα προόδου. Σε αυτές τις περιπτώσεις το θέμα είναι, πόσο ζεστά θα μπει το φαβορί. Θεωρώ πως σταδιακά θα ανέβει η ένταση, δεν βλέπω πίεση από την αρχή, θα ρισκάρω στο 2-3 γκολ η απόδοση στο 2.67 είναι υψηλή!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Δανία - Σουηδία: 1 (απόδοση 2.00), 20:00
  • Γαλλία - Λουξεμβούργο: 2-3 γκολ (απόδοση 2.67), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ