BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τετραπλασιασμός στη Βραζιλία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Το Betmarket.gr προτείνει ένα σημείο από τη Βραζιλία σε απόδοση που… τετραπλασιάζει.

Δράση στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας έχουμε και το Betmarket έχει ένα σημείο που τετραπλασιάζει.

Οπεράριο - Νοβοριζοντίνο

Η νεοφώτιστη Οπεράριο κάνει μία εξαιρετική πορεία στη Serie B (βρίσκεται εντός εξάδας). Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο τεχνικός Γκουνάνες, ο οποίος ναι μεν είναι άπειρος αλλά έχει καταφέρει να πάρει το 100% από τους παίκτες του. Έχει μία συντηρητική η ποδοσφαιρική προσέγγιση και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί την καλύτερη ανασταλτική γραμμή της κατηγορίας (9 γκολ παθητικό). Βέβαια, έχει προβλήματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας (11 τέρματα).

Η Νοβοριζοντίνο διαθέτει ένα καλό ρόστερ και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν φέτος καταφέρει να πάρει την άνοδο, που πέρσι έχασε αρκετά οριακά στο τέλος του πρωταθλήματος. Στον πάγκο της ο έμπειρος Μπατίστα, ο οποίος είναι έμπειρος προπονητής στη Serie B. Το τελευταίο διάστημα παίζει σταθερά καλό ποδόσφαιρο, διατηρώντας αήττητο στις 6 πιο πρόσφατες εμφανίσεις του στην κατηγορία (3-3-0).

Όσον αφορά τη στοιχηματική μας επιλογή, η Οπεράριο κάνει μεν καλή πορεία, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει μια μικρή «κοιλιά» (1-1-2 το πρόσφατο σερί της στο πρωτάθλημα). Επίσης, όσο καλή είναι αμυντικά, άλλο τόσο κακή είναι επιθετικά. Η Νοβοριζοντίνο παίζει εξαιρετικά την κόντρα-επίθεση, έχοντας βγάλει διπλά σε ζόρικες έδρες στις 2 τελευταίες εξόδους της (Αβάι και Σπορτ Ρεσίφε) και η αλήθεια είναι πως το σετ την αδικεί.

Βάζοντας όλα αυτά στη ζυγαριά, η νίκη των φιλοξενούμενων σε απόδοση 4,00 είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΡ2 - 24/07 - 01:00 - Οπεράριο - Νοβοριζοντίνο - 2 (απόδοση 4,00)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ