TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα την… πληρώσει η Φινλανδία

England's Jude Bellingham runs on the pitch during a semifinal match between the Netherlands and England at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Wednesday, July 10, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
England's Jude Bellingham runs on the pitch during a semifinal match between the Netherlands and England at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Wednesday, July 10, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.87 και στο 2.12 για απόψε.

Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, τίποτα δεν σου χαρίζεται, η Αγγλία πίστεψε πως μπορούσε να κερδίσει την Ελλάδα, σχεδόν χαλαρά, αλλά η Εθνική μας την… τιμώρησε, της έδωσε ένα εξαιρετικό μάθημα. Τα ρόστερ και τα μεγάλα ονόματα δεν παίζουν μόνα τους, χρειάζονται καθοδήγηση και φυσικά μόνο η τεράστια προσπάθεια από όλους φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Λι Κάρσλεϊ δέχτηκε σκληρή κριτική για την εικόνα της Αγγλίας κόντρα στην Ελλάδα, αν είχε κάποιες πιθανότητες να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής, μάλλον τις έχασε, μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα ρόστερ με χρηματιστηριακή αξία 1,46 δισεκατομμύρια ευρώ! Εκτιμώ πως το σημερινό ταξίδι των "τριών λιονταριών" στη Φινλανδία, θα λειτουργήσει ως μια νέα αρχή, περιμένω... απαντήσεις και ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Οι γηπεδούχοι υστερούν σε όλα, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, την Πέμπτη ηττήθηκαν στην έδρα τους από τη Ιρλανδία, το… ταβάνι τους είναι χαμηλό.

Ευκαιρία για αντίδραση

Υπό πίεση βρίσκεται και η Σλοβενία, η ήττα και κυρίως το βαρύ σκορ, αυτό το 3-0 από την Νορβηγία, μετρίασε τον ενθουσιασμό που είχε προκαλέσει η πορεία στο Euro της Γερμανίας. Κακή ανασταλτική λειτουργία για την ομάδα του Κεκ, χωρίς ιδέες στην επίθεση, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί απειλητική και να διεκδικήσει κάτι.

Σήμερα δοκιμάζεται στο Καζακστάν, μια ομάδα η οποία στα 3 πρώτα ματς έχει μόνο έναν βαθμό, χωρίς γκολ. Η κριτική είναι σκληρή, υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτό που βλέπαμε μέχρι πριν μερικούς μήνες. Χαμηλή η δυναμικότητα των γηπεδούχων, η έδρα βοηθάει μέχρι ενός σημείου, θαύματα δεν γίνονται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Θα μου κάνει τεράστια εντύπωση να δούμε ξανά μια νωχελική Αγγλία, περιμένω αντίδραση, οι δυνατότητες του γκρουπ είναι τεράστιες, μην το ξεχνάμε, τον Ιούλιο έφτασε μέχρι τον τελικό του Euro. Επιλέγω 2 & over 2,5 στο 1.87.

Κάπως έτσι αναμένω να αντιδράσει και η Σλοβενία στο Καζακστάν, είναι καλύτερη ομάδα, διαθέτει ποιοτικότερες μονάδες, η επιλογή είναι 2 & over 1.5 στο 2.12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καζακστάν - Σλοβενία: 2 & over 1,5 (απόδοση 2.12), 16:00
  • Φινλανδία - Αγγλία: 2 & over 2,5 (απόδοση 1.87), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ