BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το αντίο του Ζιρού και το ρεκόρ του Σιμόν

Ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σλάβια για τη φάση των 16 του Europa League 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μίλαν | Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024
Ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σλάβια για τη φάση των 16 του Europa League 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μίλαν | Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 © 2024/ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις της Primera Division και της Serie A.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Μπιλμπάο για την τελευταία αγωνιστική της Primera Division. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την συντριβή με 3-0 στην Μπαρτσελόνα, αλλά παρέμειναν στην κατηγορία. Η σεζόν δεν κύλισε καλά για την Βαγιεκάνο πάντως, αν και ήταν κάπως αναμενόμενο λόγω της αποχώρησης του τεχνικού Ιραόλα το περασμένο καλοκαίρι. Περιμένουμε πάντως βελτίωση την επόμενη χρονιά με τον τεχνικό Πέρεθ στο τιμόνι της. Η Μπιλμπάο κλείνει μια σεζόν που μπορεί να κριθεί ως άκρως επιτυχημένη, αφού κατέκτησε το Κύπελλο έπειτα από 40 χρόνια και πάλεψε για την έξοδο στο Champions League μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό που την "καίει" σήμερα είναι να βγάλει καλύτερο τερματοφύλακα της Πριμέρα τον Σιμόν.

Αμφότερες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Μοναδικός στόχος είναι από πλευράς Μπιλμπάο να βγάλει καλύτερο κίπερ της Primera τον Σιμόν και θα το προσεγγίσει πολύ προσεκτικά το ματς. Αξίζει, λοιπόν, το ρίσκο του under 2,5, το οποίο έφεραν οι δύο ομάδες στα 3/3 μεταξύ τους στη Μαδρίτη και ενόσω η γηπεδούχος έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Το Under 2,5 έχει απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Μίλαν με την Σαλερνιτάνα. Οι ροσονέρι γνώρισαν την ήττα από την Τορίνο, χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό κόστος, με δεδομένο πως έχουν βγει 2οι στο φετινό πρωτάθλημα. Γενικότερα πάντως η απόδοση της Μίλαν παρουσιάζει αστάθεια τελευταία και παίζει ανάλογα με τη διάθεση της. Αξίζει να αναφέρουμε πως το σημερινό ματς είναι το τελευταίο του ο Πιόλι, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ενώ σήμερα είναι και το αντίο του Ολιβιέ Ζιρού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τον τελευταίο της αγώνα στην Serie A δίνει σήμερα η Σαλερνιτάνα, η οποία θα συνεχίσει του χρόνου στη Serie B. Στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια υποβιβάζεται. Κρατάμε σαν στοιχείο πως στα περισσότερα παιχνίδια της έχει ηττηθεί κι έχει δεχθεί από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Έχουμε εντοπίσει ένα ειδικό, στο οποίο βρίσκουμε αξία. Ο Ζιρού δίνει τον τελευταίο του αγώνα στο Μιλάνο σήμερα και θέλει να κλείσει την καριέρα του στους Ροσονέρι με γκολ. Σε απόδοση 1.72 το να σκοράρει ο Ζιρού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπιλμπάο: Under 2,5 (απόδοση 2,00), 19:00
  • Μίλαν – Σαλερνιτάνα: Ζιρού anytime scorer (Απόδοση: 1,72), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ